Ahojte, mam 24 a trápi ma akné, v puberte som ho práveže nemala. Som síce laik ale podla mňa to je u mňa zo stresu+ hormonálnej nerovnováhy. Vyrážky nemám nejaké veľké, ale pravidelne sa mi upchavaju póry a tvoria menšie vyrážky na brade na bokoch líc pri ušiach, na spankoch a trochu aj na čele. Už tam mam aj take fliačky ale zlepšuje sa to, dávam si na to stavu zo zemiaka, to zlepšuje pokožku aj tie fliačky. Otázka znie-mam ísť kožnej alebo endokrinológovi? Ako to riešite vy? Co vám pomáha?
@verkaveverka treba dobru koznu.. odkial si? Na endokrino ti s akne nic neurobia
@vittekovaveva som z okolia BA.
a co keby si prestala robit pokusy s kozmetikou, zemiakovou stavou a bahnom... a skocila ku kozmeticke? Lebo ta mi na rozdiel od koznej aj endokrynologa aj praktickeho lekara aj gastroenterologa.. pomohla najviac. Kozne lekarky su podla mna forma "pokus - omyl". Ale to moze byt len moj pocit samozrejme... z toho co som hladal vyse 3 rokov tu spravnu a nenasla :DD
@simca06022011 tak myslim ze aj kozmeticky su pokus omyl.. treba poradit isto aj dobru starostlivost o plet ale napr mne so vsetkym poradila kozna.. a nadiktovala aj kozmeticke co treba robit.. to je moja skusenost
@verkaveverka ja mam jednu dobru z ba.. aspon mne sadla tak napis ak chces spravu
@verkaveverka ahoj,akné som mávala veľmi dlho.vyskusala som roznu kozmetiku z lekárne,ATB od koznej a aj chemický t.vsetko zabralo len na čas.akne môžu byť dôsledkom hormonálnych zmien alebo čriev.vsetky zdravotne problémy zvnútra vychádzajú na povrch.skusila som detox na prírodnej báze, prečistenie organizmu od škodlivých látok a toxínov.rapidne sa zmenil stav pleti a akné ustupovali.zmenila som aj kozmetiku za prírodnú s protizapalovym účinkom a dnes som už bez akné
@neluskas co zahŕňal ten detox prosím ta?
@vittekovaveva napísala som 🙂
@verkaveverka prírodné produkty na báze aloe
Nejde mi pridať do príspevku, toto je terajší stav po tom ako som si na pleť naniesla bahno z Mrtveho mora.