Akné v dospelosti

30. júl 2024

Ahojte, prosím mal niekto podobne akné ako ja? Ak áno čo vam pomohlo? Posledne obdobie sa mi zhoršila plet a neviem či mám navštíviť kožnú nech mi dá nejaké antibiotika lebo sa bojím toho že ak ich vysadím sa mi to vráti.

ms_green
30. júl 2024

Poviem úprimne za seba, nepomohlo mi nič. Jediné kedy som mala dobrú pleť bolo keď som brala HA ale vysadila som kvôli zdravotným dôvodom. Predtým katastrofa, potom katastrofa. 20 veru nemám už dlho a mám to stále. Čo som sa po kožných nachodila, mastičkiek triliarda, na predpis, volnopredajné, výživové doplnky, nepomohlo mi nič dlhodobo.

diskuterka22
30. júl 2024

Mne sa zlepsila plet az tehotenstvom, tak som zvedava, co nastane po porode. 🫠 Predtym mi ale dost pomohlo prestat pouzivat akykolvek krem a rokmi sa mi to nejak lepsilo. Nerobili mi dobre ani sady pripravkov na akne ako napr. rada od Biodermy. Ja pouzivam na odlicenie aj v sprche na cistenie pleti Cerave gel + zmiesam s nim marocky il, namiesto kremu pre odstranenie pocitu sucha pouzivam ruzovu vodu a obcas si dam na noc serum Garnier s niacinamidom 4%. Bodovo na zapalene vyrazky som zvykla na noc natriet Vichy Normaderm s.o.s.
No ale co sedi mne, nemusi inemu.

x_mery_x
30. júl 2024

Ja mam stale od puberty, ale ja som si uz zvykla, neriesim. :D

gabika0825
30. júl 2024

Vysadiť lepok, mala som toto iste, mliečne pre istotu tiež. Do mesiaca samé zmizlo

svetlonos
30. júl 2024

Mne sa urobilo hrozne hnisavé akné asi 21 rokoch. Pomohla mi terapia vlastnou krvou. Autohemo sa to myslím vola. Skus to ak chces, mne to pomohlo a to si trufnem povedať, že oproti mne to máš ešte pekné.

weronika2
30. júl 2024

Pozri na instagrame dermatologicku karolina baumgartner...je z BA

luccija
30. júl 2024

Treba chodiť na čistenie ku kozmeticke