Ahojte uz cca 2 roky ma striedavo trápi jeden zapaleny vred na brade... Fakt len jedna veľká vyrážka 😅 najskôr som to neriešila ale keď sa zapaleny vred cyklicky objavoval každé 2 týždne po polroku som sla na kožné... Jedna lekárka ma vysmiala ze riešim jednu vyrazku... Druhá mi povedala ze ide zrejme o choronicky upchatu mazovú žlazu a dala nejakú žltú vysusujucu masť a neriešila... Je to fakt len jeden ale fakt veľký vred na brade, vravím objavuje sa cyklicky cca každé 2-3 týždne, najskôr je to len taky velmi bolestivy podkozny "hrboľ" a potom vyhnisa sa povrch a da sa vytlacit... Viete mi nieco poradiť? Je tk dost bolestivé a o zjazveni uz ani nevravim... Pubertu mam davno za sebou mam 26 rokov, HA neuzivamm, tehotná niesom ani som nebola, tento problém ma zacal trápiť este pred obdobím rusok takže ani z toho to nebude
Buď čajovníkový olej, alebo aj doterra má taký roll on ktorý je na akné a to je práve na takéto super 🙂
Cajovnikovy olej...ale zrejme to bude cysta, ktorá má vacok, ktorý sa stále naplní, poriesit to vie dobrá kozmeticka