Akné v 30tke

22. feb 2024

Baby mam skoro 30 a aktívne akné už asi 5 rokov...veľmi pravnedopodne hormonalne keďže počas cyklu sa to zlepšuje a zhoršuje....brada, KRK 😬 (nechápem) hrudník plecia, dosť ma to obmedzuje:( toto som mala riešiť v 15tke q nie 30tke...cistim kremujem kozmeticka....nič sa nezlepší:( nerodila som, rozhadzane hormóny to nebudu

ivik4
22. feb 2024

Fuha to mas riadne dlho ,5rokov . Ja som akne nemala nikdy a zrazu v 29tke prislo. Po pol roku som uz mala na to nervy a zacala brat antikoncepciu. Ta mi pomohla

autor
22. feb 2024

@ivik4 to práveže nechcem, už by sme v najbližšej dobe aj chceli babo...a to sa bojím ze moja pleť už vôbec nedá tie hormony

nikpa
22. feb 2024

Ja som zase mala akné presne na miestach ako opisujes do 30r. kým som neotehotnela, akné vtedy zmizlo takmer z týždňa na týždeň. A už sa nevratilo. Takze mne sa práveže vtedy hormóny asi ukludnili.

weronika2
22. feb 2024

Aj mne akne odislo po prvom porode v 23r..predtym som ho mala od puberty..takze mozno ti tehotenstvo a porod pomozu 🙂

michaelammka
23. feb 2024

Nie je to len o kremikoch ,je tam problem z vnutra treba brat vitaminy ,ja som tiež mala aknoznu pleť aj som chodila do kozmetiky ,ale ani to nezabralo 🤔
S vitamínmi sa mi upravila pleť ,spevnili mi nechty aj vlasy ,ale sa mi aj posilnila imunita 😇

lilke
23. feb 2024

Mne po výške začalo akné na krku a smerom hore na lícach. Po cca. 2 rokoch som začala používať biolampu, tá mne pomohla.