Baby caute. Chcem sa spytatt. Nema niektoraz vas problem s akne po porode? Ja som v puberte mala akné dost potom to prestalo, ale pred 2ma rokmi som porodila a robia sa mi az také vredy niekedy. Bola som aj u kozného, predpisal mi cosi, uzivam to a aj to trochu zabralo ale ostavaju mi jazvy a idem sa zblaaznit 😒 nemate nieco odskusane na jazvy co zabera? nechcem velmi testovat, skor by som na nieco overene stavila kludne aj drahsie alebo nejaky domaci recept starych mam?? citala som, ze vyvarena petrzlenova vnat pomaha nato, nemate skusenost? dakujem🙂
super, dakujem ti skusim tu zinkovu mast aj mydlo. 5 rokov? :( no snad mi to aspon trosicku pomoze lebo som naozaj zufala uz a lieky velmi do seba tlacit nechcem, nikdy som nebola ich zastanca..
Ani ja nie som zástancom liekov, žiaľ musím užívať jedny do smrti ale okrem nich nič iné, keď ma bolí hlava tak to už ozaj musí byť aby som si dala liek, nehrozí u mňa a ani s akné som u Dr nebola a ani nepôjdem napriek kamarátkynym odporúčaniam. Takže skús nejaké prírodné mydlo,na akné je ozaj najlepšie uhlíkové a keď tak tu zinkovu masť, mne to pomáha 🙂 držím palce
prirodne mydlo na akne je fajn a este ak vam mozem poradit tak je dobre koloidne striebro na akne, neverila som tomu pokial som to sama nevyskusala, ale vysledky su super 🙂
baby! mydlo je super ani mi nevysusuje tak plet. dakujem vam!
@tamaram283 som rada, že sme pomohli 🙂 ja som si kúpila koloidne striebro na odporúčanie @mamickajanka a tiež mi zaberá tak sa teším 🙂
Ahoj, ja som tiež č puberte trpela akné a vlastne stále trpím len sa mi to vekom mení. Počas tehotenstva som mala pleť ako bábika, bez jediného pupačiku či fliacku, to bolo pre mňa najkrajšie obdobie naozaj vo všetkom 🙂 no poporode som jedna katastrofa ☹ akné na lícach, sankach, brade až skoro ku krku. Chodila som kozmeticke, no to bolo ešte horšie a povedala mi, že aj ona sama s týmto mala problém po pôrode, vraj to môže trvať až 5 rokov! To isté mala aj suseda a presne po 5 rokoch jak keby utalo a pleť jak bábika. Proste hormóny, treba len vydržať no ak si myslíš že to nebude ono tak Vyskúšaj chemický peeling, robí to kožná doktorka, ten pomáha aj na fľaky a jazvy po akné. Inak ja som začala namiesto krému na tvár používať zinkovu masť, a vredy,pupaky a dokonca aj fľaky mám sto a jedno ako som mala a vyzerá to tak, že miznú úplne. Inak používam aj uhlíkové mydlo na tvár Manna.