Baby poradte uz som na prasky z mojho akne… po cele, brade , dokonci aj po liciach 😢 co s tym ?? Pouzivam drahu kozmetiku aj mi urobila dobre, ale zrazu ani to mi nepomaha… pridavam foto ci niektora nemate s tym skusenosti
strava, alergie, intolerancie? ja som mala roky problém s akné a nakoniec mi zistili histamínovú intoleranciu.. musela som úplne vysadiť mlieko a mliečne výrobky, obmedziť alkohol, cukor, biele pečivo.. pleť sa výrazne zlepšila.. dovtedy som minula strašne veľa peňazí na kozmetičky a drahé produkty, no nič z nich nepomohlo
Urcite ocistit telo zvnutra, pre viac info mi napiste ss
Jeeej ako pekne sa tu zbehli MLM predajkyne..
Ja mám tiež vyrážky roky, zistili mi laktózovú intoleranciu niekedy koncom septembra.. zatiaľ moc zlepšenie nevidím.. tak asi musím pátrať ďalej.. držím palce
Netreba žiadne mlm výrobky, čistiaci gél cerave SA, kyselinu salicylovu, vnútorne probiotiká probiofix z lekárne, môžeš aj aloe Vera gél piť z lekárne
@buberova ja sa jej tiez obavam… ake si mala priznaky ? Ja mam len nafukovanie nic ine ale nepojem klasicke mlieko ani jogurty no zrejme to nestaci … kde si s tym bola ?
@marcellka32 dakujem krasne probiotika si musim kupit na tie sa dlho zberam a aj tie veci si idem pozriet … uz ked mi toto nezaberie 😩
V prvom rade to ries s lekarom a nie tuto na koniku kde ti tu budu ponukat svoje produkty ktore zarucene zaberu. Kup si probiotika, ja som vyskusala asi 4 druhy a jedine ktore zabrali su probiofix, ine boli len vyhodene peniaze. Poriadna kozna lekarka ti bude hladat aj pricinu. Treba pochodit vysetrenia ako gastro, alergologia, zubar a aj vseobecna lekarka, dat si spravit hormonalny profil. Ocividne je problem niekde vnutri. Ja som bojovala tri roky a naozaj jedine co pomohlo su probiotika, vyhybat sa cokolade - ine sladke mi problem nerobi a v prvom rade kozna lekarka
@lula3108 dakujem probiotika si kupim
Hormonalny profil musi gynekolog urobit ?
Na alergologii som bola tam zistil len oriesky a tym sa vyhybam
A zubar tam mam vsetko ok, aj u obvodneho mam krv v poriadku aj stitna zlaza je v poriadku….
A kozne som neskusala ale objednam sa uz
Od mala som nepila klasické mlieko lebo mi bolo zle, hlavne hnačky. Inak som nič také nespozorovala ale alergologička mi navrhla ten test... K nej mi dala výmenný lístok obvodná.
Treba zvnútra nato...keď chcete ozvite sa do ss
Ja som sa ich zbavila tak, že som si kupila food detective test(domaci test na intolerancie, je to iné ako alergia na potraviny) a tam mi vyskakali potraviny, na ktoré som bola intolerantna a presne mi toto spôsobovali. Keď už sa telo nevie branit, tak to vyhadzuje na kozu
Nepouzivat drahu chemicku kozmetiku, ale vnútorne očistiť telo ...jed chces napíš mi správu