Ahojte baby, máte niektorá skúsenosti a riešenia s akné po 35?
Ja som nikdy nemala problémy s pleťou, ani v puberte, mala som pleť ako detský zadoček a akonáhle som sa vydala a mala deti tak sa to všetko spustilo a stápi ma to doteraz a už si neviem rady. Také hnisavé, bodky, na čele, na brade niekedy na lícach. Potom mám z toho jazvy....
Ďakujem krásne za rady.
@luccija Koloidne striebro pije alebo si ho dáva na tvár?dakujem
@katusiatenko 2x denne potiera a máme hustotu 40 ppm.Ak by si chcela napíšem stránku odkiaľ som objednavala
@luccija dakujem,poprosím stránku🙂
@katusiatenko vtedy bola akcia skús popozerať aj iné stránky.Kozmeticka radila aspoň 40 ppm.Niektori ho aj pijú, kloktaju na hrdlo kamarátka ma 3 deti a pijú ho, deti nebývajú vôbec chore
@luccija dakujem 😍
mala som problem s akne, najma v lete to uz bolo nepekne. ked som este na to v lete dala rusko, tak katastrofa, hrozna plet. kedze uz aom nemala nervy skusat dalsie a dalsie veci, ktore aj tak nepomahali, tak som sla na kozne, spravili mi odbery a stery, dostala som mesacne antibiotika a pomohlo. plus este ma mili prekvapila zinkova masticka dulcia, pekne upokojuje.
Ďakujem baby lebo ja som využila kadečo, aj gély, masky, nie je tona celej pleti ale miestami jedna zmizne a je druhá, niekedy kľud pár dní a potom musím maskovať jazvy make-upom, neviete ako sa aj tých jazvyčiek zbaviť?
ďakujem a majú ho v lekárni?
Ja som sa zase s akne trapila cely zivot a poskusala asi vsetko.V 35ke skm si povedala A DOST! a dala som si u sukr.koznej predpisat na rok Isotretinoin.Nakumuluje ti v tele taku vysoku hodnotu vitaminu A,ze uz vyrazky viac mavat nebudes.Chce to velku trpezlivost a velmi zodpovednu skincare ale mam plet ako detsku ritku.Nielenze nemam vyrazky,ale plet je cela krajsia,pory stiahnute.Moja plet je krajsia ako pred rokmi.
ďakujem, ja sa snažím stravovať zdravo, jem aj ovocie aj zeleninu...športujem, no jogurt u mňa nemá šancu lebo pri troch deťoch mi nikdy neostane😂😀
Viete mi baby napísať, ktoré konkrétne to kaloidné zlato kupujete, asi to kúpim cez net, lebo v lekárni to nemali....
kaloidné striebro hi hi
@frzeiovn väčšinou to robí zvýšený testosterón, alebo helycobakter.Ja chodím s dcérou pubertacku na čistenie ku kozmeticke a kúpila som koloidne striebro a veľmi sa zlepsilo