Prosím vás poraďte ako sa zbaviť puku, mam ho pri nose. Problém je vtom že sa mi opakuje ten istý puk na tom istom mieste, keď ho vytlačím vyčistim aj tak sa nezahoji a za cca 2tyzdne je tam zase hnis. Takto to mam už asi 3mesiace. Chcem radi ako sa ho zbaviť úplne. Inak akné na tvári nemám, iba výnimočne nejaký puk ale tento jeden pri nose ten na nechce opustit... prosím pomoc
Co tak cistit betadinom?
Domaca slivovica?😀
Alebo cajovnikova tycinka.
Doliecit poctivo.
@buzz5 Skusila si niekedy nevytlacit? Mne sa stavalo ze tie pupaky museli akoby dozriet. Ak som vytlacila prilis skoro, urcity hnis tam stale ostal. Ak som sa ho nedotkla, tak ten hnis akoby vysiel na povrch a potom stacilo len doslova utriet z tvare vatovym tamponikom. Ja som to este trochu postlacala aby sa naozaj vsetko dostalo von a potom dezinfikovala. Niekedy ten pupak doslova uscho a vtedy je to najlepsie.
Problem je v tom ze je to nechutne mat na tvari taky hnisavy pupak aj niekolko dni a zase treba davat pozor pri umyvani a len velmi jemne umyvat aby sa nevytlacil prilis skoro.
Je to hlboko, treba vziať ihlu, namočiť ju do alkoholu a pichnúť hlboko do pupaka, asi 1 cm, všetko vybrať aj veľa tej krvi povytlacat von a natrieť alpou
Nemas to z ruska?