Ahojte zienky máte niekto problém ako ja že máte vyrážky na ramenách chrbate a trochu na zadku? Mne nič zatiaľ nepomohlo, nemáte niektorá s tým skúsenosti, čo vám pomohlo? Ďakujem za každú jednu radu☹️
Vraj sa ma nosiť len bavlnená spodná bielizeň, nie tesná, má sa vraj zmeniť strava, to s tou vodou sprche je tiež pravda, ale ja odmietam sa sprchovat v zimnej alebo vlažnej vode, a už vôbec nie meniť stravu, kým nemam na zadku biele hnisavé pupaky neriešim to, priateľ má tiež na zadku malé bodky červené a tiež mi to nevadí 🤷🏽♀️
Koľko máš rokov ak sa smiem spýtať? Akné súvisí z iného pohľadu aj s tým, že si malo sebavedomá alebo sa cítiš ukrivdena (psychosomatika)
Skus aj sprchovy gel s kyselinou salicylovou.. La roche posay ma taký, aj Cerave SA cleanser, je ich veľa na trhu
@nika11103 ďakujem.. No, sama som mala veľké akné a roky mi nič nepomáhalo, tisece liekov až po biologickú liečbu.. Nakoniec len toto mi pomohlo si uvedomiť a ešte čínska medicína.. Ja som však mala ložiská na intímnych miestach, zadok triesla prsia.. Niekto máva na chrbte aj pod pazuchamj
Ja som roky mala na ramenách, chrbáte aj hrudníku a veľmi mi pomohlo keď som na 2 mesiace vyradila mliečne výrobky.. o pár rokov mi zistili laktózovu intoleranciu tak sa vyhýbam laktóze a výražky z tela zmizli, len z tváre sa mi ešte nepodarilo ich zbaviť ale zlepšuje sa to 🙂
a to sa ti len tak z nicoho nic vyhadzuje to akne alebo preco? nemoze byt problem strava alebo tak?
Kedysi som sa veselo škrabala na chrbte a tak sa mi robili vyrážky, takže som s tým prestala a je to 🙂 🙂 Ale chápem, spolužiačku na základnej si pamätám ona chúďa vyhádzaný celý chrbát zapálený.
baby ja som mala rovnaky problem a zistila som ze to je z masky na vlasy ! Pouzivam tie "profi" co maju v kadernictvach napr od L'oreal professional a ta maska zanesie pory ked ju oplachujem a vytvoria sa vyrazky..... odkedy ju oplachujem v predklone a pocas posobenia dam vlasy do stipca, vyrazky su prec