Akné na ramenách, chrbte a zadku

6. jan 2022

Ahojte zienky máte niekto problém ako ja že máte vyrážky na ramenách chrbate a trochu na zadku? Mne nič zatiaľ nepomohlo, nemáte niektorá s tým skúsenosti, čo vám pomohlo? Ďakujem za každú jednu radu☹️

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
damiana1992
6. jan 2022

Vraj sa ma nosiť len bavlnená spodná bielizeň, nie tesná, má sa vraj zmeniť strava, to s tou vodou sprche je tiež pravda, ale ja odmietam sa sprchovat v zimnej alebo vlažnej vode, a už vôbec nie meniť stravu, kým nemam na zadku biele hnisavé pupaky neriešim to, priateľ má tiež na zadku malé bodky červené a tiež mi to nevadí 🤷🏽‍♀️

marion30
6. jan 2022

Koľko máš rokov ak sa smiem spýtať? Akné súvisí z iného pohľadu aj s tým, že si malo sebavedomá alebo sa cítiš ukrivdena (psychosomatika)

lucindav
6. jan 2022

Skus aj sprchovy gel s kyselinou salicylovou.. La roche posay ma taký, aj Cerave SA cleanser, je ich veľa na trhu

nika11103
6. jan 2022

@marion30 toto je inak veľmi zaujímavé prvýkrát o tom počujem

marion30
7. jan 2022

@nika11103 ďakujem.. No, sama som mala veľké akné a roky mi nič nepomáhalo, tisece liekov až po biologickú liečbu.. Nakoniec len toto mi pomohlo si uvedomiť a ešte čínska medicína.. Ja som však mala ložiská na intímnych miestach, zadok triesla prsia.. Niekto máva na chrbte aj pod pazuchamj

buberova
7. jan 2022

Ja som roky mala na ramenách, chrbáte aj hrudníku a veľmi mi pomohlo keď som na 2 mesiace vyradila mliečne výrobky.. o pár rokov mi zistili laktózovu intoleranciu tak sa vyhýbam laktóze a výražky z tela zmizli, len z tváre sa mi ešte nepodarilo ich zbaviť ale zlepšuje sa to 🙂

flimelka
7. jan 2022

a to sa ti len tak z nicoho nic vyhadzuje to akne alebo preco? nemoze byt problem strava alebo tak?

fednaja
7. jan 2022

Kedysi som sa veselo škrabala na chrbte a tak sa mi robili vyrážky, takže som s tým prestala a je to 🙂 🙂 Ale chápem, spolužiačku na základnej si pamätám ona chúďa vyhádzaný celý chrbát zapálený.

luciakrv
14. nov 2023

baby ja som mala rovnaky problem a zistila som ze to je z masky na vlasy ! Pouzivam tie "profi" co maju v kadernictvach napr od L'oreal professional a ta maska zanesie pory ked ju oplachujem a vytvoria sa vyrazky..... odkedy ju oplachujem v predklone a pocas posobenia dam vlasy do stipca, vyrazky su prec