Akné na dekolte

bianca225
29. jún 2021

Ahojte ženy prišla som si po radu keďže už dlhšiu dobu ma trápi akne na dekolte bola som s tým pri kožnej dala mi Zineryt .. ale rada by som počula čo pomohlo Vám používam 3 týždeň je to lepšie lieči sa to .. používam aj sprchovy s neutrálnym pH …
Neviem čakala som asi že to zmizne skôr prikladám aj fotku ..(už to vyzerá ako tak ale mala som riadnu reakciu )
Zmenila som aj prášok na pranie používam výlučne pre deti A mám to ešte trošku na ramenách
Najhoršie je že neviem čo to môže vyvolať .. Pridávam ešte fotku v modrom tričku po alergickej reakcii
každopádne za každú radu ďakujem ❤️❤️❤️

nati41
29. jún 2021

Odporúčam mydlo Sano 15% do týždňa by to malo prejsť. Umývať ráno a večer. Je to mydlo ktoré vyrobila doktorka Zelenková, čo je najlepšia kožná lekárka nie len na Slovensku a veľmi vyhľadávaná a mne zabralo na úplne všetko. Predpisuje ho ako štandard na každú chorobu. Dá sa kupiť bežne na nete a neviem v ktorých lekárňach.

bianca225
autor
29. jún 2021

@nati41 akurát som sa o tom bavila s kolegyňou … že je to top lekárka zo Svidníka keď sa nemýlim a že keď budem mat čas nech za ňou zájdem
Ďakujem krásne za radu ❤️❤️❤️

nati41
29. jún 2021

@bianca225 Ano je skvelá mne vyliečila každú vyrážku. Ale to mydlo predpisuje ako štandard ku každej liečbe teda by som ho ako prvé vyskúšala a následne ak nezaberie šla by som k nej. Ale ja si myslím že určite zaberie.