Ahojte dievčatá potrebujem menšiu radu alebo pomoc
Mám akné na chrbte a na hrudi strašne mi to vadí hanbím sa nosiť aj tielka ... Nemala som v živote akné na hrudi ani na chrbte urobili sa mi prvý krát počas 9 mesiaca tehotenstva no od vtedy sa ich neviem zbaviť a malý má už pol roka .. k doktorovi stým ist nechcem pretože to není až také hrozné len neviem či to mám kvôli hormónom že tehotenstvo a pôrod a dáva sa telo do kopy a čo ja viem čo .. ale mala som to počas tehotenstva veľmi hrozne vtedy som to preberala aj s doktorom ale on povedal že to není nič potom mi to aj prešloko zas sa mi to vrátilo nestíham registrovať či je to s nejakej veci alebo sprchoveho proste sa to objavy a viem robím chybu že sa to snažím vytlačiť aj keď stáde nič nejde .. nemáte niekto domácu radu na akné nejaké typy ak ste mali niečo podobné 😏🙂 ďakujem vopred za rady a správy
Skús sudokrem. A stále čisté oblečenie.
@foxy123 mozu byt za tym hornony...ale aj nieco ine..bolo by vhodne ist na kozne a spravit ster ci tam nie je aj nejaka bakteria 🙂 kup si jarischov roztok a cisti si to s tym.
Skús Cerave SA gél (modrý)... nepoužívaj príliš parfumované pracie prášky a aviváže a nos iba 100% bavlnu
@foxy123 znama sa roky trapila presne tymto problemom. Nakoniec jej zistili potravinovu alergiu na mliecne vyrobky. Akonahle ich prestala jest, tak sa jej problem pomaly ale isto vytratil. Tym nechcem povedat, ze to bude aj tvoj pripad, skor ze to moze byt naozaj cokolvek, urcite aj tie hormony. Ja by som urcite zasla ku koznej, rozhodnutie je ale na tebe 😉.
@thereisabear skúšala som sudo krém nepomáha ... A nechodím špinavá 😂
@miskamicha Ďakujem skúsim no ešte počkám či sa to nezlepší vašimi radami a ak nie utekám lebo v lete už chcem nosiť tielko
@barbora0308 veď toto že musím registrovať že s čoho skúsim pozorovať či oblečenie alebo jedlo
@foxy123 Ahoj, a prečo je to chýba tlačiť? Ja keď som bola v puberte som mala trošku viac akné nič hrozne ale v podstate stále som tlačila . Dezinfikovala. Aj kozmetická mi tlačila a asi do 3 mesiacoch som sa ho zbavila úplne a od vtedy Vďaka Bohu nič. Raz za čas mi vykukne nejaká vyrážka na tvári, väčšinou keď mám svoje dni aj to jedna, vytlacim ju a mám pokoj