Akné na chrbte

angela099
28. apr 2023

Ahojte , tí ktorí z vás majú/mali problém s akné na chrbte ako ste to riešili aby ste to zmiernili? Pred mesiacom som začala s liečbou Isotretinoinom, no zatiaľ chrbát nič moc, viem že to chce čas ale aspoň na nejaké to zmiernenie by som niečo prijala..tým že ide aj leto pomaly, plavky tak by som nebola rada ak by som to mala v takom stave..pomohlo vám niečo to akné zmierniť? Nejaký peeling, konkrétny krém, sprcháč..poprípade nejaké iné rady,tipy?
Za každú radu ďakujem.

stanulienkat
28. apr 2023

Peeling na akne NIKDY!. Isotretinoin ti pomoze, chce to cas. Skus Niacinamid. Trebars od Bielendy. Maju fajn kozmetiku na akne, aj serum, aj cistiaci gel, aj krem. Maju na Notino.

lope_lope10
28. apr 2023

@angela099 ja namiesto sprchaca používať Cerave cistic, kt používam aj na tvár. A dosť mi pomohlo tonikum glycolic acid od The ordinary. K tomu párkrát do týždňa použijem krém tretinoin. Do izotretinoinu by som nešla.

ariola
28. apr 2023

Mne pomohlo na akne na chrbte zelene cerave mydlo a toto telove mliecko z DM

buberova
29. apr 2023

Mne pomohlo prejsť na bezlaktozové veci.. ale neskôr mi potvrdili silnejšiu intoleranciu

graz
11. máj 2023

Mám na predaj tretinoin 0, 05

malavrtka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
graz
2. jún 2023

19€ plus pošta

graz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elnis66
19. dec 2023

ak by niekto zháňal, mám teraz tretinoin krém v koncentrácii 0,5, malé balenie na vyskúšanie 10g/10 eur, veľké balenie 30g/18 eur