Ahojte moj syn od začiatku augusta bojuje so silnym akne na čele, mysleli alebo myslim si že vieme že to je kvoli produktu ktorý vtedy použil na vlasy, po tom ako sa mu to velmi zhoršovalo prestal použivať produkt a zacalo sa mu to zlepsovat. No v strede septembra to
opät prislo a vobec nevieme co stym, ma ofinu dopredu ktoru mal cely august vypnutu hore alebo teraz cez skolu ma vzdy poobede vlasy taktiez vypnute hore. Ma to uz zapalene a velmi ho to boli. Chceli by sme ist doktorke ale ockavam odpoved ze to je kvoli tomu ze ma vlasy na cele no aj ked ich cely august nemal na cele nezlepsovalo sa to a premyslam nad tym ci by mu nepredpisala accutane/roaccutane alebo isotrotenion. Som presvedcena ze v
produkte ktory v ten den pouzil bol nejaky parazit alebo inak si to neviem naozaj vysvetlit. Dakujem za rady (syn ma 15)
Ružová voda Hanus -robi zázraky s pleťou
Obliečky na vankúš meniť každý druhý deň, čiže spí na každej strane vankúša len raz
Och. To akože sa neozveš lekárovi, lebo ty si myslíš, ze ti povie, že nepomôže? Akné robí jazvy na pleti aj na duši . Takže v pondelok sa určite objednajte. A ako bolo spomínané jemné čistenie s cerave je určite fajn. Vyčleniť mu uterák na tvár, často obmieňať. Hlavne nech sa naučí nechytat si to. Z velnoprejadnych liečiv je fajn niacinamid, kyselina salicylova, skinoren sa dá kúpiť v ČR na voľno. V dm iroha naplaste na biele vyrážky. Ak to ma bolestive, myslím, že pôjde do retinoidov. Možno najprv lokálne. Dôležitá je ale primeraná hygiena, návyk a konzistencie starostlivosť. Nie je to jednorazovka, žiaden zázrak.
Ja by som určite pred každou novou zavedeniu látkou urobila test citlivosti na zápästí. Nech to znie akokoľvek zdĺhavé, neurobila som ho raz a ľutovala som. Takisto nepamätal všetko na raz. Po jednom a počkať ako pleť zareaguje.