Akné na brade

13. feb 2024

Prosím vás z čoho môžem mať takéto vyrážky? Mam ich tam už asi 2 týždne, ale nie a nie aby som sa ich zbavila plus dnes už takto ,,dozreli " No stále sú tvrdé a boľavé a nechcem veľmi tlačiť pretože mi zvyknú ostávať fľaky. Som z toho už zúfalá pretože nikde inde ich nemám iba na pravej strane brady a neviem co s tým.

natalis1998
13. feb 2024

Akné na brade súvisí so štítnou zlatou pripadne hormonálnu nerovnováhou. Nemáte problémy s menštruačným cyklom?

maria12334
13. feb 2024

Toto bude podľa mňa značiť nejaký vnútorný problém… odporúčam z vonku aspoň potierat s niečím na vysušenie tých bielych hlavičiek napr roztok kyseliny salicylovej .. a keď už budú len chrastičky bez hnisu tak natierať niečím na hojenie ale samozrejme toto lieči len z vonku ale vnútri je problém kvôli ktorému sa to robí treba ísť k dr na testy pripadne skús niečo na prečistenie pečene

mila23
13. feb 2024

ak je to iba na jednej strane...nemoze to byt od mobilu? ze casto telefonujes a na tuto cast si prikladas mobil a tym si zanasas necistoty? alebo od vankusa? nespavas na tejto strane?

gvenduska
14. feb 2024

Toto som mala od sálu v zime v lete nie
Vytlačila sušila a zakrývala makeupom alebo zelenou tycinkou a do týždňa boli prec

pavla013
15. nov 2024

Dobrý deň. Vyliečili ste to? Čo je príčinou? Trápi ma to momentálne tiež. Ďakujem 🙂

autor
15. nov 2024

@pavla013 dobrý deň čo bola príčina som nezistila, ale zmizlo mi to postupne no bol to pomerne dlhý a bolestivý čas. Doteraz rozmýšľam z čoho to mohlo byt, ale neviem. Jednoducho som to musela len prečkať. Možno skúste cicaplast mne to veľmi zmenilo pleť k lepšiemu. Môžte si ho skúsiť dat len konkrétne na tu vyrazku ja to tak zvyknem robiť a pomáha to.