Akné a rúško

veva011
10. júl 2020

Ahojte, neviete mi poradiť niečo na akné po rúšku? Predtým som akné mala BA v Tzone a lica som mala vždy bezproblémové ale ako som začala nosiť rúško som sa vyhadzala na lícach. Ďakujem za každú odpoveď.

ckatka
10. júl 2020

Skus sa prepudrovat transparentným púdrom. Pomáha znížiť tu vlhkosť pod ruskom. A teda nosiť ho čo najmenej...ale to ti asi nepomôže ak ho nosiť musíš v práci alebo tak. Mam výborne priesvitné pudre. Hodí sa na leto.celkovo.
A teda najlepšie by bolo nájsť príčinu prečo sa tvorí...hormonálna nerovnováha, strava...?

unicornlady
10. júl 2020

k tomu od 4. júla sa zmenilo, že
"Rúška nebudú musieť nosiť už ani osoby s chronickými ochoreniami dýchacích ciest s dychovou nedostatočnosťou a ľudia s kožnými ochoreniami tváre, u ktorých by ich nosenie mohlo viesť k zhoršeniu stavu."

ale vraj to netreba nijakou zdravotnou kartou dokladovať

Toto neviem, či by sa to týkalo aj teba. Mne sa pokožka tiež zapaľuje pod rúškom, keď je už takto teplo a mám ho dlhšie na sebe.

77kacena
10. júl 2020

Riešiť to z vnutra, hormonálna nerovnováha, úprava stravy, rúška s priedušnych materiálov, 4kroky čistenia pleti ráno večer, lahky make up, zafixovanie pudrom

veva011
autor
10. júl 2020

@unicornlady ja rúško musím nosiť lebo robím v obchodnom centre kde sú stále povinne :/

kubiatko30
11. júl 2020

aloe vera lekárničku, krásne vylieči akné a dá sa použiť aj na iné kožné problémy....ak by si mala záujem o viac info tak mi napíš súkromnú správu 🙂

sterea
11. júl 2020

Je potrebné si každé 2-4 hodiny dať čisté rúško. Nos rúška z čistej bavlny. Po smene rúško vyper, dobre vypláchaj a nepoužívaj aviváž. Rúško treba pri vysokej teplote dobre prežehliť.