Aké vyšetrenia ešte absolvovať?

mimka2023
15. nov 2023

Dobrý večer prajem. Začalo to pred pol rokom najprv žlté výtoky od spodku. Pán doktor má preliečil no čo to bolo nikto nevie keďže sa mi v tom období nedalo ísť na stery poslal mi entizol 2 krát potom gynoflor fluomizin a poligynax ( liečba trvala dlhšie. ). Teraz pred nedávno silný zápal močových ciest. Dostala som lieky ATB no krv v moči mám stále. A neustále mám dýchacie problémy behom mesiaca 3 ATB len na chrípku momentálne beriem Biseptol. Výter od spodku je v poriadku a taktiež aj s nosa a hrdla. Prosím vás aké vyšetrenia mám ešte absolvovať aby zistili prečo mám neustále problémy alebo čo to môže spôsobovať. Ďakujem veľmi pekne

mamina7070
15. nov 2023

vysetrenie partnera by bolo vhodne napr na pohlavne prenosne ochorenia

patus_2
15. nov 2023

@mimka2023 keď máš troje ATB behom mesiaca, tak máš určite odpálenú črevnú mikroflóru. Imunita je v čreve. Takže si kúp kvalitné probiotiká a b dostatočnom odstupe po ATB ich ber. Skús nasadiť diétu, obmedz jednoduché cukry, lepok, mlieko. Skús zaradiť fermentovane potraviny. Kúp si tinktúru z Kapucínky a pravidelne užívaj.

mimka2023
autor
15. nov 2023

@mamina7070 dobrý večer prajem moje stery sú ale v poriadku. To sa dá zistiť aj s toho? Prosím vás