Dobrý večer prajem. Začalo to pred pol rokom najprv žlté výtoky od spodku. Pán doktor má preliečil no čo to bolo nikto nevie keďže sa mi v tom období nedalo ísť na stery poslal mi entizol 2 krát potom gynoflor fluomizin a poligynax ( liečba trvala dlhšie. ). Teraz pred nedávno silný zápal močových ciest. Dostala som lieky ATB no krv v moči mám stále. A neustále mám dýchacie problémy behom mesiaca 3 ATB len na chrípku momentálne beriem Biseptol. Výter od spodku je v poriadku a taktiež aj s nosa a hrdla. Prosím vás aké vyšetrenia mám ešte absolvovať aby zistili prečo mám neustále problémy alebo čo to môže spôsobovať. Ďakujem veľmi pekne
@mimka2023 keď máš troje ATB behom mesiaca, tak máš určite odpálenú črevnú mikroflóru. Imunita je v čreve. Takže si kúp kvalitné probiotiká a b dostatočnom odstupe po ATB ich ber. Skús nasadiť diétu, obmedz jednoduché cukry, lepok, mlieko. Skús zaradiť fermentovane potraviny. Kúp si tinktúru z Kapucínky a pravidelne užívaj.
@mamina7070 dobrý večer prajem moje stery sú ale v poriadku. To sa dá zistiť aj s toho? Prosím vás
vysetrenie partnera by bolo vhodne napr na pohlavne prenosne ochorenia