Aké vložky sú najlepšie?

betuska81
24. feb 2014

Ahojte babeny moje, už dlhšie som rozmýšľala, že otvorím diskusiu práve na túto tému. Chcela by som počuť Vaše názory, aké vložky sú podľa Vás tie najlepšie, najpohodlnejšie . No tak pre mna určite klasika always. Oranžové ultra, sú pohodlné, a dobre absorbuju. No dobré su i always normal, jemno oranžovy obal, no su trošku hrubšie. V poslednom čase som si strašne zvykla na naturela ultra normal. Tie sú skvelé . Jedna moja kamarátka, sa mi sťažovala že voňavé vložky jej robia šarapatu - svrbenie. Nie je jediná, ktorá sa mi na to sťažovala. Máte stým nejaké skusenosti? Prečo je to tak? Aké vložky su Vaše naj? Ktoré nemáte radi? Píšte názory 🙂 Pekný deň sa praje .

luba28
24. feb 2014

@betuska81 pre mna always ruzove,...moj top,.. 🙂 🙂 🙂

tenerifka
24. feb 2014

@betuska81 Nijake vlozky, kalich a k tomu v najsilnejsich dnoch hocijaku malicku tenku intimku

betuska81
autor
24. feb 2014

@tenerifka čakala som že sa takyto názor vyskytne, a som rada. Môžem sa ťa prosim spýtať, kde sa dá okrem internetu kúpiť? 🙂

margaretka99
24. feb 2014

aj pre mna always ruzove 🙂

keira155
24. feb 2014

NATURELA MAJU PEKNU VONU

tenerifka
24. feb 2014

@betuska81 Ja som v zahranici, kupovala som cez internet a zhodou okolnosti u jednej ceskej firmy. Podla mna cez internet to je najlepsie, mozes si vybrat z viacerych druhov a takisto si precitat recenzie

arthemiis
24. feb 2014

Pre mňa nie sú vhodné ani jedny vložky, tampóny sú najpraktickejšie. A kalíšok je nepraktický

betuska81
autor
24. feb 2014

@tenerifka A je to pohodlné?🙂

tenerifka
24. feb 2014

@betuska81 velmi pohodlne, prakticke, ekologicke........

simsalabim
24. feb 2014

Vlozky pre mna ziadne...hlavne v lete to bolo utrpenie. Niet nad poharik...

sunshineka
24. feb 2014

vonave vlozky nieeee!!! obrovska chyba a reklamny tah.najhorsie,co mozte pre seba spravit.ja s nimi nemam problem,ale zo zdravotneho hladiska ich uz nepouzivam.najradsej mam always bez debaty,tie jedine nikdy nesklamali 🙂 ale tie pouzivam len ako doplnok ochrany pocas prvych dni.inak pouzivam iba tampony

zinocka
24. feb 2014

podla mna libresse classic, libresse natural alebo naturella (nie tie s vonou zeleneho caju, ci ake to su novinky teraz). always pre mna nie, prilis umely povrch a vela chemie vnutri 😖

marbalulka
24. feb 2014

ja zase tampony nie odkedy som citala jeden clanok o nich, ale k otazke.. ja som pouzivala naturellu, ale teraz pouzivam bella perfecta vlozky

danielita18
24. feb 2014

no ja always vôbec nemôžem absolutne ziadne vždy som sa z nich vyhadzala mne pripadajú ako igelit, dlho som používala Ria ale raz ich nemali tak som si len na rýchlo kupila Pamela ultra normal a odvtedy použivam tie je to stará znacka ale pripadajú mi najviac bavlnené a este nie su ani také drahé ako ostatne aj ked pri vložkach u mna nikdy nerozhodovala cena ale ako sa v nich cítim a uplne nahodou som sa k nim dostala a som spokojná

lopka1313
24. feb 2014

ja som velmi dlho pouzivala always, ale raz som z nich dostala alergiu a vsetko ma svrbelo a odvtedy (cca 6 rokov) ak som si ich niekedy dala (alebo aj ine znacky s DRY povrchom) bolo to zle. Teraz kupujem len SOFT povrch a hlavne znacku dm pripadne tesco, lebo tie maju dost dlhe nocne vlozky, ktore su pre mna najpohodlnejsie (vobec nejde o cenu, ale mam dost silne kramy a neraz mi kratsie dost rychlo pretiekli). Tampony pouzivam len obcas (kupanie) a kalistek mi pride dost neprakticky, kedze na vacsine WC, ktore navstevujem neni umyvadlo v kabinke (a ked som sa o kalistek zaujimala, citala som, ze ho vraj treba umyt vodou a az tak si ho dat spat)

wena
24. feb 2014

Pre mňa sú úplne top vložky Softino z Lidla. Majú viac druhov, ja myslím tie v modrom obale.
Dlho som nevedela nájsť tie naj pre mňa, až kým som raz nekúpila tieto. Sú úplne mäkké, príjemné na dotyk, naparfumované.

jerryjanka
24. feb 2014

vložky žiadne - tampony už vôbec nie, najlepší je kalíšok

kofoluska
24. feb 2014

@betuska81 Jednoznacne naturella. Always su pre mna katastrofa. Neviem, z coho a ako su vyrobene, ale zrejme to vobec nedycha. Ak pouzijem tieto vlozky, mam 100% istotu problemov.

zuzana76
24. feb 2014

ja si kalisok tiez neviem predstavit, vlozky naturella , navyse mam poodbny problem ako Lopka, v zamestnani nemame umyvadlo priamo vo WC kabinke

jerryjanka
24. feb 2014

no ved to sa da lahko riešiť za jedno stači to vylievať každych 10-12 hodin, to za prve, za druhe , ked aj treba častejšie tak nosim so sebou vlhčene utierky keby bolo treba tak to vylejem a vyutieram do vlhčenej utierky 😉 pohodlne, necitiš to, neboli, žiadne problemy, žiadny zapach, fakt parada, tiež som bola skepticka ale teraz je to tak že už by som sa nikdy nevratila k tamponom a vložkam

zuzana76
24. feb 2014

@jerryjanka mne celkovo vadi to zavadzanie, proste cely ten system mi je nesympaticky, ja nepouzivam ani tampony

siska765
24. feb 2014

@jerryjanka mozem sa opytat ako to funguje?uz som o tom pocula ale neviem si predstavit real

ynett
24. feb 2014

tiež uprednostňujem kalíšok 🙂

jerryjanka
24. feb 2014

@zuzana76 na všetko sa da zvyknuť, ale ako hovori tiež som najskôr nechcela ale počula som tolko pozitiv som si povedala že skusim že to take drahe nie je - stal ma asi 10 eur - teraz zasa odporučam dalej a každy kto to skusil už sa nevratil - aspon z tych čo osobne poznam

zuzana76
24. feb 2014

@jerryjanka ano, aj ja mam mnoho kamaratok co to pouziva, ale proste mne to je uplne nepredstavitelne, ze by som pouzivala kalisok

zuzana76
24. feb 2014

@siska765 http://www.ladycup.sk/ kupuje sa podla velkosti, zeny co rodili a nerodili, resp mali cisarsky

siska765
24. feb 2014

@jerryjanka uz som to nasla

jerryjanka
24. feb 2014

@siska765 da sa to najsť na nete
ale v skratke preložiš vožiš nechaš nech sa vnutri otvori - potom ked potrebuješ vybrať trocha stlačiš aby si zrušila podtlak a vyberieš vyleješ umyješ - asi 2 cykly trva kym si zvykneš na to ako sa to najlepšie davať

ivet1371
24. feb 2014

always ružove su pre mna naj

giulliette24
24. feb 2014

@jerryjanka ja som sa vrátila od kalíška k vložkám ale nedobrovoľne, keď sa mi kalíšok poškodil a nový nestihol prísť, tých pár dní bolo ako návrat do stredoveku 🙂))
jednoznačne odporúčam kalíšok.