Ahojte babeny moje, už dlhšie som rozmýšľala, že otvorím diskusiu práve na túto tému. Chcela by som počuť Vaše názory, aké vložky sú podľa Vás tie najlepšie, najpohodlnejšie . No tak pre mna určite klasika always. Oranžové ultra, sú pohodlné, a dobre absorbuju. No dobré su i always normal, jemno oranžovy obal, no su trošku hrubšie. V poslednom čase som si strašne zvykla na naturela ultra normal. Tie sú skvelé . Jedna moja kamarátka, sa mi sťažovala že voňavé vložky jej robia šarapatu - svrbenie. Nie je jediná, ktorá sa mi na to sťažovala. Máte stým nejaké skusenosti? Prečo je to tak? Aké vložky su Vaše naj? Ktoré nemáte radi? Píšte názory 🙂 Pekný deň sa praje .
aj pre mna always ruzove 🙂
NATURELA MAJU PEKNU VONU
Pre mňa nie sú vhodné ani jedny vložky, tampóny sú najpraktickejšie. A kalíšok je nepraktický
Vlozky pre mna ziadne...hlavne v lete to bolo utrpenie. Niet nad poharik...
vonave vlozky nieeee!!! obrovska chyba a reklamny tah.najhorsie,co mozte pre seba spravit.ja s nimi nemam problem,ale zo zdravotneho hladiska ich uz nepouzivam.najradsej mam always bez debaty,tie jedine nikdy nesklamali 🙂 ale tie pouzivam len ako doplnok ochrany pocas prvych dni.inak pouzivam iba tampony
podla mna libresse classic, libresse natural alebo naturella (nie tie s vonou zeleneho caju, ci ake to su novinky teraz). always pre mna nie, prilis umely povrch a vela chemie vnutri 😖
ja zase tampony nie odkedy som citala jeden clanok o nich, ale k otazke.. ja som pouzivala naturellu, ale teraz pouzivam bella perfecta vlozky
no ja always vôbec nemôžem absolutne ziadne vždy som sa z nich vyhadzala mne pripadajú ako igelit, dlho som používala Ria ale raz ich nemali tak som si len na rýchlo kupila Pamela ultra normal a odvtedy použivam tie je to stará znacka ale pripadajú mi najviac bavlnené a este nie su ani také drahé ako ostatne aj ked pri vložkach u mna nikdy nerozhodovala cena ale ako sa v nich cítim a uplne nahodou som sa k nim dostala a som spokojná
ja som velmi dlho pouzivala always, ale raz som z nich dostala alergiu a vsetko ma svrbelo a odvtedy (cca 6 rokov) ak som si ich niekedy dala (alebo aj ine znacky s DRY povrchom) bolo to zle. Teraz kupujem len SOFT povrch a hlavne znacku dm pripadne tesco, lebo tie maju dost dlhe nocne vlozky, ktore su pre mna najpohodlnejsie (vobec nejde o cenu, ale mam dost silne kramy a neraz mi kratsie dost rychlo pretiekli). Tampony pouzivam len obcas (kupanie) a kalistek mi pride dost neprakticky, kedze na vacsine WC, ktore navstevujem neni umyvadlo v kabinke (a ked som sa o kalistek zaujimala, citala som, ze ho vraj treba umyt vodou a az tak si ho dat spat)
Pre mňa sú úplne top vložky Softino z Lidla. Majú viac druhov, ja myslím tie v modrom obale.
Dlho som nevedela nájsť tie naj pre mňa, až kým som raz nekúpila tieto. Sú úplne mäkké, príjemné na dotyk, naparfumované.
vložky žiadne - tampony už vôbec nie, najlepší je kalíšok
ja si kalisok tiez neviem predstavit, vlozky naturella , navyse mam poodbny problem ako Lopka, v zamestnani nemame umyvadlo priamo vo WC kabinke
no ved to sa da lahko riešiť za jedno stači to vylievať každych 10-12 hodin, to za prve, za druhe , ked aj treba častejšie tak nosim so sebou vlhčene utierky keby bolo treba tak to vylejem a vyutieram do vlhčenej utierky 😉 pohodlne, necitiš to, neboli, žiadne problemy, žiadny zapach, fakt parada, tiež som bola skepticka ale teraz je to tak že už by som sa nikdy nevratila k tamponom a vložkam
@jerryjanka mne celkovo vadi to zavadzanie, proste cely ten system mi je nesympaticky, ja nepouzivam ani tampony
@jerryjanka mozem sa opytat ako to funguje?uz som o tom pocula ale neviem si predstavit real
tiež uprednostňujem kalíšok 🙂
@zuzana76 na všetko sa da zvyknuť, ale ako hovori tiež som najskôr nechcela ale počula som tolko pozitiv som si povedala že skusim že to take drahe nie je - stal ma asi 10 eur - teraz zasa odporučam dalej a každy kto to skusil už sa nevratil - aspon z tych čo osobne poznam
@jerryjanka ano, aj ja mam mnoho kamaratok co to pouziva, ale proste mne to je uplne nepredstavitelne, ze by som pouzivala kalisok
@siska765 http://www.ladycup.sk/ kupuje sa podla velkosti, zeny co rodili a nerodili, resp mali cisarsky
@jerryjanka uz som to nasla
@siska765 da sa to najsť na nete
ale v skratke preložiš vožiš nechaš nech sa vnutri otvori - potom ked potrebuješ vybrať trocha stlačiš aby si zrušila podtlak a vyberieš vyleješ umyješ - asi 2 cykly trva kym si zvykneš na to ako sa to najlepšie davať
always ružove su pre mna naj
@jerryjanka ja som sa vrátila od kalíška k vložkám ale nedobrovoľne, keď sa mi kalíšok poškodil a nový nestihol prísť, tých pár dní bolo ako návrat do stredoveku 🙂))
jednoznačne odporúčam kalíšok.
@betuska81 pre mna always ruzove,...moj top,.. 🙂 🙂 🙂