Aké vitamíny na vypadávanie vlasov?

katka4757
3. jún 2018

Ahojte baby, chcem sa poradit teraz na jar mi strašne padajú vlasy. Tak poprosím ak viete poradit neake babské rady ktoré by mohli pomoct alebo vitamíny. Vdaka 🙂

jessica83
3. jún 2018

mam to iste teraz. skus nasadit Zinkosel tbl. maju v lekarni. stoji okolo 3eura. mame to pomohlo. poradila jej to kadernicka. teraz to uzivam druhy tyzden, ale este nejako bez zmeny. tusim 2 balenia by sa mali zjest.event. dat skontrolovat u obvodnej hladinu mineralov, zelezo hlavne, a hormonov. ja skusim dojest ten zinkosel a podla toho budem riesit dalej

katka4757
autor
3. jún 2018

@jessica83 Vdaka skusim skusit

jessica83
3. jún 2018

skus. je to komplex zinok, selen a vit. C a E

kathy93
3. jún 2018

Odporúčam aj vitamín B

nekkka
3. jún 2018

môj recept: DIXI arvit - ampulky a pridať do stravy ovsené vločky 🙂

mata223
3. jún 2018

ahoj no nechcem byt zla ale kym som ja skusala vselico na padanie vlasou prisla som asi o polovicu a to je dost skusala som dokktora lekaren drogeriu babske rady mozno pomohlo na chvilu no znova... zacala som to riesit z poslednou nadejou som sa pustila do toho a z vysledkom som bola a aj som spokojma zacali mi konecne rast nove vlasy a prestali padat ak chces napis mi ip poviem ti

mirka807
4. jún 2018

Nasadiť si môžete zinok a neužívajte ho na lačno je ťažký na žalúdok a nesmie sa zapíjať kávou tá znižuje hodnotu a zabíja efekt.

tat_ia
4. jún 2018

Síce to babska rada nieje, ale z vlastnej skúsenosti je výborný cesnakový šampón 🙂 ktorí viem aj ponúknuť

ilike14
11. jún 2018

Železo, vitamin B. A od kožnej som dostala na predpis taku vodicku do vlasov, zial neviem ako sa volala ale velmi to zmiernilo padanie.