Ahojte baby, chcem sa poradit teraz na jar mi strašne padajú vlasy. Tak poprosím ak viete poradit neake babské rady ktoré by mohli pomoct alebo vitamíny. Vdaka 🙂
skus. je to komplex zinok, selen a vit. C a E
Odporúčam aj vitamín B
môj recept: DIXI arvit - ampulky a pridať do stravy ovsené vločky 🙂
ahoj no nechcem byt zla ale kym som ja skusala vselico na padanie vlasou prisla som asi o polovicu a to je dost skusala som dokktora lekaren drogeriu babske rady mozno pomohlo na chvilu no znova... zacala som to riesit z poslednou nadejou som sa pustila do toho a z vysledkom som bola a aj som spokojma zacali mi konecne rast nove vlasy a prestali padat ak chces napis mi ip poviem ti
Nasadiť si môžete zinok a neužívajte ho na lačno je ťažký na žalúdok a nesmie sa zapíjať kávou tá znižuje hodnotu a zabíja efekt.
Síce to babska rada nieje, ale z vlastnej skúsenosti je výborný cesnakový šampón 🙂 ktorí viem aj ponúknuť
Železo, vitamin B. A od kožnej som dostala na predpis taku vodicku do vlasov, zial neviem ako sa volala ale velmi to zmiernilo padanie.
mam to iste teraz. skus nasadit Zinkosel tbl. maju v lekarni. stoji okolo 3eura. mame to pomohlo. poradila jej to kadernicka. teraz to uzivam druhy tyzden, ale este nejako bez zmeny. tusim 2 balenia by sa mali zjest.event. dat skontrolovat u obvodnej hladinu mineralov, zelezo hlavne, a hormonov. ja skusim dojest ten zinkosel a podla toho budem riesit dalej