Ahojte, viete mi poradiť aké je dobrá a kvalitná značka vitamínov C,D a zinok a kde sa dá kúpiť? Môže byť kľudne aj mimo SK ale niečo čo je naozaj kvalitné a pomáha telu, niečo kde ste sami pocítili nejakú zmenu k lepšiemu. Rozmýšľa som nad kupou od značky Vimergy z USA sú to organické vitamíny, videla som že dosť známych ľudí ich propaguje avšak tá cena mi príde prestrelená.
Ďakujem 🙂
DEVIT a Zinkorot, to by mali byť najlepšie.. Samozrejme, že ich kúpiš v lekárni...
@karinaanastazia DeVit (D-čko) pre dospelého potrebuješ forte a ten á výpadok vo výrobe(nestíhajú vyrábať), takže si treba upraviť dávkovanie, zinok chvália Zinkorot.....j osobne beriem D-čko z Jamiesonu a Bio selén +zinok od Pharma Nord to mi poradili v lekárni že je kvalitná značka - je v tom selén, zinok ,A vit.,C,E, B6(to sú vyslovene vitamíny dobré pre imunitný systém)
@karinaanastazia ja beriem všetky od Jamieson
@karinaanastazia viridian - su prirodne bez plniv a chemikalii a fakt dobre funguju
@karinaanastazia Ahoj, ja beriem BalanceOil a Xtend od Zinzina. Olej obsahuje aj vitamin D3 a taktiez omega 3, ktora je velmi dolezita a polyfenoly z oliv, takze sa dokaze vstrebat do buniek (na rozdiel od inych omega 3 pripravkov). A Xtend je multiimunitny pripravok, ktory obsahuje 23 vitaminov, mineraly a 1-3,1,6 betaglukan (obsahuje aj zinok, aj c vitamin).
A este dolezitejsie ake vitaminy si davat je to, aby ste vedeli v akom stave su Vase bunky, ci sa Vam tie vitaminy vedia vobec spravne vstrebat.
Sama som vyse 8 rokov brala drahe vitaminy, ale stale mi nieco bolo. Az som testom zistila, ze mam zhorsenu priepustnost bunkovej membrany (az trojnasobne horsiu), a tiez som mala zly pomer omega 6 a omega 3 mastnych kyselin a velmi nizku hladinu omega 3. Tak je fajn sa aj nad takymito vecami zamyslat.
Ked by ste chceli vediet viac, ozvite sa 🙂
@scorpionlady ako ste zistili v com mate problem? Ja som si kupila drahe vitaminy a teda po kazdej tabletke mi je pol hodinu zle. Tak si davam polovicnu davku a aj tak citim tazkost na zaludku
@m14m napisem vam neskor spravu
@karinaanastazia myslim, ze je to jedno, aby si viac nezapatila za dovoz ako za ucinok. Poradia ti v dobrej lekarni. Ja mam z DMa a ok so spokojna. Neobsahuju lepok a laktozu a to mi vyhovuje