Aké vitamíny a minerály používate po prekonaní koronavírusu?

cricket
13. mar 2021

Ahojte. Bol som pozitívne testovaný v decembri. Prekonal som to miernymi príznakmi ako sú: bolesti hlavy, zvýšená teplota (1 deň), bolesť hrdla, nádcha, bolest na hrudi. Mal som chuť a čuch. Jedol som jak blázon, kiežby mi nič nebolo. V podstate mi nič nebolo, necítil som sa zle, len som sa bál, že skončím v nemocnici na pľúcnej ventilácii keďže ma bolelo na hrudi a ťažko sa mi niekedy dýchalo. Mám aj alergiu. Potom po karanténe som išiel na pľúcne vyšetrenie. Všetko v poriadku bolo. Teraz keď som prekonal covid, aké vitamíny odporúčate aby som to znova nechytil? Aj pred covidom som braval b, c, d vitamíny.

Ďakujem za odpovede.

zuzkaa1991
13. mar 2021

@cricket Immublend je na zvýšenie imunity to beriem aKo preventívne, odporúča sa po prekonani covid19 beru svokrovci co mali tazky priebeh pre viac info kludne mi napíšte spravu ;)

zuzikak
13. mar 2021

rovnako ako pred covidom - stale vit. D,C hlavne. Kludne pridat echinaceove kvapky, zinok, probiotika. Idealne dostatok cerstveho ovocia, zeleniny a cerstvy vzduch. Ak si to prekonal, na nejaky cas mas protilatky (min. na 3 mesiace ak je hodnota protilatok viac ako 11). Samozrejme opatrny byt treba stale a nerobit kraviny a nemyslim, ze existuje 1 preparat na imunitu, ktory ked si kupis budes uplne ok. Drzim palce aby neboli ziadne post-covidove priznaky.

cricket
autor
13. mar 2021

Ďakujem pekne. Užíval som aj pred covidom b, c, d vitamíny a aj tak som sa nakazil.

cricket
autor
13. mar 2021

Ďakujem pekne. Užíval som aj pred covidom b, c, d vitamíny a aj tak som sa nakazil.

zuzikak
14. mar 2021

@cricket pretoze covid nie je len o vitaminoch. Nie je to 100%- na ochrana. Vsetko je zavisle od imunity. Mozno keby si ich neuzival, tvoj priebeh by bol horsi. To je ako s inymi virusmi. Musel by si sa dlhodobo drzat v uplne sterilnom prostredi, co samozrejme nie je mozne. Uzivaj to co doteraz aj nadalej a mal9 by to byt o.k. Pripadov ktorym sa covid vratil je malicko.

cricket
autor
14. mar 2021

Už rok užívam stále b, c, d vitamíny. Ešte alergologicka mi predpísala broncho vaxom na imunitu. Ešte plánujem kúpiť arko defenses. Aké máte s arko defenses produktom skúsenosti?