Ahoje neviete to jake vyrazky sa moze jednat mam to priblizne 2tyzdne najprv sa mi objavil jeden flak ma cele a pred 4dnami aj na krku nie som si isty ale asi moze ist o dermanofyt pouzil som dnes krem Canesten ale nezabral.Dakujem za odpovede
@miskakyska je to vazne prosim ta? Lebo uz fakt mi to lezie na nervy a kolko sa to hoji dakujem za odpoved
@anonym345 keď obmedziš cukry a budeš natierať zmizne raz dva,ak môžem odporučiť kúp si mentolový tekutý púder... príjemné chladí
@miskakyska mam ho doma vyskusam teda dakujem za radu😃
@anonym345 za málo 🙃
@miskakyska dufam zabere🥲
Mala som podobné od slnka. Pomohol mi Ruticelit. Rozrába sa krém s trochou vody. Potierala ráno, poobede i večer. Za 3 dni pekná hladká koža . https://www.energy.sk/sk/p/Ruticelit
@lugie psorioza ak dobre viem je dedicne ochorenie a v rodine nemame nikoho takeho skor to bude ten plesen asi lebo po treningu som dosiel domov a zbadal som si to na cele a nevnimal som to som myslel ze je to obycajna vyrazka ale mylil som asi to bude z uteraku asi niekto v satni pouzil moj uterak alebo neviem ale dakujem za ochotu!
@anonym345 nie v lekárni. Neviem kde bývaš. Majú kluby, kde predávajú Bratislava, Komárno, Košice, Nitra, Nová Dubnica, Martin, Prešov, Prievidza, Trnava, ale ked si rozklikneš ten link, dá sa objednať i cez internet. Príde ti to domov. Spýtaj sa v tvojom okolí, možno niekto nakupuje na kartičku- je členom klubu ENERGY. Je to lacnejšie.
@miskakyska prosím ťa nerad voloviny. Na pleseň treba vážne lieky a krémy. Autorka choď pekne ku kožnému, nech ti dá správnu liečbu, lebo sa toho nikdy nezbavíš.
@stanulienkat dakujem urcite zajdem
@stanulienkat to mám od kožnej,ty volovina
@anonym345 pleseň.. zaberá tekutý púder