možno hlúpa otázka, ale poradíte mi dobré telové mlieko, tkoré naozaj niečo spraví s pokožkou a nieje len vyhadzovaním peňazí? kľudne môže byť aj z kategórie drahších, z lekárne a pod.
Ja tiez pouzivam Dove,ostatne su na mna mastne
Mixa, z DM drogerie
Ja mam z Dove akoby,, lepkavu,, pokozku. Ja pouzivam Garnier super sa vstrebava, Neutrogena je dobra, Nivea...musis sama najst co ti naj vyhovuje.... 🙂
Skusala som aj ten Garnier olej v spreji, ten nenormalne dobre vonia,pokozku som mala krasne prijemnu na dotyk,ale kedze to je olej vstrebanie trosku trvalo.
nepouzivam telove mlieka, pouzivam kokosovy olej
dove, aj nivea je fajn, tiez sa mi paci garnier
premna Mixa.
jednoznačne Neutrogena, už by som nemenila a to som fakt poskúšala kadečo.... ako jediná mi pomáha na suchú pokožku a vôbec nie je mastná ako Dove a pod.. S ostatných telových mliek Garnier, Dove a pod. som mala na druhý deň ráno znova suchú pokožku..
ja používam nivea a dove
zo vsetkych co som mala je naj Neutrogena
Dove, po par dnoch pouzivania je pokazka citelne jemnejsie, hebkejsie...
ja mam rada teplove sufle Smooth Sensation Nivea. je podla mna super. lahko sa natiera a pokozka je po nom jemna. alebo mam este rada Hydratacny teplovy krem s olivovym olejom Avon, prijemne jemno vonia, pokozka je krasne vlacna. obsahuje take malinke akoby "gulicky" olivoveho oleja. Odporucam tieto 2 vyrobky. vyskusala som uz kadeco, ale tieto 2 kremy su pre mna naj.
Ja pouzivam NIveu do sprchy a som s nou spokojna teraz ta nova na suchu pokozku takta fialovo modra je velmi dobre .... 😅
ja som za niveu modru na suchu pokozku,krasne vonia a je aj dobra ...
Baby mne vyhovuje hodne Dove. Striedam rozne typy. Občas teda dostanem alebo kúpim aj niečo iné, ale Dove mi vyhovuje a rada sa k nemu vraciam.
ja mam suchu pokozku, zacala som studovat zlozenie pripravkov a moja oblubena telova kozmetika je tato:
http://www.vasakrasa.sk/vyrobca-deep-steep-16
nadherne vonia, je cisto prirodna a pokozka je po nej krasne hydratovana a dlhodobo vonava, mnaaam
Neutrogena 🙂 z tisic vseliakych nakoniec toto vyhralo
Nenapisem nic nove. Tiez mi vyhovuju Dove a Neutrogena.
Nivea do sprchy je super. Ja pouzivam ten, z ostatnych som sa vzdy lrpila.
ja mám najradšej Yves Rocher malinové 🙂 nemám z neho taký zalepený pocit
Ja pouzivam Biodermu
pre mna je najlepsi Eucerin, ale vyhovovali mi aj Neutrogena a Garnier
Neutrogena, Dove, a niekedy aj detský Bupi 🙂
Kokosový olej 🙂 🙂 🙂 🙂 nahradí Ti všetky drahé krémy,dodá pleti elasticitu a budeš dlho krásna a zdravá,ak ho budeš aj vnútorne užívať 🙂 🙂 🙂
Všetky drahé parfémované mlieka sú prakticky o ničom..jeden šikovný lekár vravieva::"Bravčová masť má lepší účinok ako tie drahé krémiky v obchodoch" 😉 🙂 🙂
odkedy som objavila kokosovy olej,odvtedy nepouzivam ziadny krem.uzasny zazrak
dlhodobo som pouzivala biodermu, myslela som ze nic lepsie neexistuje ale ked som skusila kokosový olej z DM, ze uplny zazrak........ 😉 na plet, vlasy zuby, varenie, pecenie......
odporúčam telový balzam z aloe vera od LR, sama ho používam a je skvelý
vyskúšala som už čokoľvek od klasiky z drogérie až po mlieka z lekárne. Nakoniec som skončila pri Bioderme, nič lepšie som doteraz nemala,pokožka úžasná a krásne napnutá dokonca aj môj menej všímavý manžel vidí rozdiel bez toho, že by som ho na to upozorňovala
ahoj, ja používam dove, pokožka ostane jemná 😉