Aké telové mlieko je najlepšie?

nikusssik
10. feb 2014

možno hlúpa otázka, ale poradíte mi dobré telové mlieko, tkoré naozaj niečo spraví s pokožkou a nieje len vyhadzovaním peňazí? kľudne môže byť aj z kategórie drahších, z lekárne a pod.

m_ij_ka
11. feb 2014

ahoj, ja používam dove, pokožka ostane jemná 😉

anatalia77
11. feb 2014

Ja tiez pouzivam Dove,ostatne su na mna mastne

evelin611
11. feb 2014

Mixa, z DM drogerie

hennyinnsbruck
11. feb 2014

Ja mam z Dove akoby,, lepkavu,, pokozku. Ja pouzivam Garnier super sa vstrebava, Neutrogena je dobra, Nivea...musis sama najst co ti naj vyhovuje.... 🙂
Skusala som aj ten Garnier olej v spreji, ten nenormalne dobre vonia,pokozku som mala krasne prijemnu na dotyk,ale kedze to je olej vstrebanie trosku trvalo.

mafin152
11. feb 2014

nepouzivam telove mlieka, pouzivam kokosovy olej

zuzka1008
11. feb 2014

dove, aj nivea je fajn, tiez sa mi paci garnier

barbora59
11. feb 2014

premna Mixa.

snehulienka99
11. feb 2014

jednoznačne Neutrogena, už by som nemenila a to som fakt poskúšala kadečo.... ako jediná mi pomáha na suchú pokožku a vôbec nie je mastná ako Dove a pod.. S ostatných telových mliek Garnier, Dove a pod. som mala na druhý deň ráno znova suchú pokožku..

chiarinka
11. feb 2014

ja používam nivea a dove

smoulinka13
11. feb 2014

zo vsetkych co som mala je naj Neutrogena

sunshine85
11. feb 2014

Dove, po par dnoch pouzivania je pokazka citelne jemnejsie, hebkejsie...

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanislavao
11. feb 2014

ja mam rada teplove sufle Smooth Sensation Nivea. je podla mna super. lahko sa natiera a pokozka je po nom jemna. alebo mam este rada Hydratacny teplovy krem s olivovym olejom Avon, prijemne jemno vonia, pokozka je krasne vlacna. obsahuje take malinke akoby "gulicky" olivoveho oleja. Odporucam tieto 2 vyrobky. vyskusala som uz kadeco, ale tieto 2 kremy su pre mna naj.

nikalea
11. feb 2014

Ja pouzivam NIveu do sprchy a som s nou spokojna teraz ta nova na suchu pokozku takta fialovo modra je velmi dobre .... 😅

lejlla
11. feb 2014

ja som za niveu modru na suchu pokozku,krasne vonia a je aj dobra ...

silvapokorna
24. júl 2014

Baby mne vyhovuje hodne Dove. Striedam rozne typy. Občas teda dostanem alebo kúpim aj niečo iné, ale Dove mi vyhovuje a rada sa k nemu vraciam.

virginia
13. aug 2014

ja mam suchu pokozku, zacala som studovat zlozenie pripravkov a moja oblubena telova kozmetika je tato:

http://www.vasakrasa.sk/vyrobca-deep-steep-16

nadherne vonia, je cisto prirodna a pokozka je po nej krasne hydratovana a dlhodobo vonava, mnaaam

reni1512
13. aug 2014

Neutrogena 🙂 z tisic vseliakych nakoniec toto vyhralo

janka279
13. aug 2014

Nenapisem nic nove. Tiez mi vyhovuju Dove a Neutrogena.

maltinta100
13. aug 2014

Nivea do sprchy je super. Ja pouzivam ten, z ostatnych som sa vzdy lrpila.

tiumen
13. aug 2014

ja mám najradšej Yves Rocher malinové 🙂 nemám z neho taký zalepený pocit

frozenelza
13. aug 2014

Ja pouzivam Biodermu

majka238
14. aug 2014

pre mna je najlepsi Eucerin, ale vyhovovali mi aj Neutrogena a Garnier

anjelik2509
14. aug 2014

Neutrogena, Dove, a niekedy aj detský Bupi 🙂

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka2273
14. aug 2014

Kokosový olej 🙂 🙂 🙂 🙂 nahradí Ti všetky drahé krémy,dodá pleti elasticitu a budeš dlho krásna a zdravá,ak ho budeš aj vnútorne užívať 🙂 🙂 🙂
Všetky drahé parfémované mlieka sú prakticky o ničom..jeden šikovný lekár vravieva::"Bravčová masť má lepší účinok ako tie drahé krémiky v obchodoch" 😉 🙂 🙂

sunshineka
14. aug 2014

odkedy som objavila kokosovy olej,odvtedy nepouzivam ziadny krem.uzasny zazrak

xxx007
21. aug 2014

dlhodobo som pouzivala biodermu, myslela som ze nic lepsie neexistuje ale ked som skusila kokosový olej z DM, ze uplny zazrak........ 😉 na plet, vlasy zuby, varenie, pecenie......

marita27
21. aug 2014

odporúčam telový balzam z aloe vera od LR, sama ho používam a je skvelý

chocolatte1
21. aug 2014

vyskúšala som už čokoľvek od klasiky z drogérie až po mlieka z lekárne. Nakoniec som skončila pri Bioderme, nič lepšie som doteraz nemala,pokožka úžasná a krásne napnutá dokonca aj môj menej všímavý manžel vidí rozdiel bez toho, že by som ho na to upozorňovala