Zdravim neviete čo mám za štípance? Toto je foto 3den po uhryznutí. Odvtedy nič. Na dotyk páli. Najprv svrbelo. Teraz boli stipe. Mala som dokonca zvýšenú teplotu a celkovo mi nebolo dobré.pokozka bola tvrdá a napätá .Odvtedy ma nič nepostipalo. V posteli sme nič nenašli. Muž a dcéra spíme spolu v jednej posteli oni nič nemajú. Na internete sa mi to na nič nepodobá. Vďaka za nazory
To ju musíš nájsť... V posteli byť nič nemusí
@arabesqe neviem podľa obrázka posúdiť kde to máš na tele, mohlo ťa postipat aj vonku, v obchode, MHD, v práci... Doma to ani nemusíš mať, ale radšej vyprať posteľné a oblečenie čo si v ten deň a odvtedy mala... Ak by si mala doma, arpalid sprejom po striekať, to zaberá na 100 %.
@arabesqe su aj ludske blchy a mikde neviete kde moze na vas preskocit ci v obvhode praci atd…
@ivanka33 boli sme vonku z malou sedela som na schodoch odvtedy sa to zacalo a pred tým na návšteve u svokri ma psa... Už som všetko oprala poodtahovala postele dezifikovala... Ďalšie kusance odvtedy neboli len mi to nedalo bojím sa... A ľudské blchy? Ako vo vlasoch a tak? Máme pravidelnú hygienu a dcéru kontrolujem vždy. Tak isto stále upratujem preto mi to nedalo
... Nieje to hanba aj my sme neraz mali, keďže som pracovala z rómskymi deťmi. Nájdi ju. Ja som ju vždy hľadala kým som ju nenasla ale zahaj hĺbkový uklid🙂
@arabesqe blcha, ked si oprala všetko a dezinfikovala a nemáš nove štipance, tak je to ok. Len si kup ešte sprej na blchy a vystriekaj všetky izby pre istotu. Ak ťa to stále štípe a svrbí,daj si zodac alebo fenistil kvapky, proste nejaké antihistaminikum. Mne pomáhalo na svrbenie striekať si to liehom, alpou alebo niečím takým a natrieť fenistil.
@arabesqe blcha jednoznačne