Ahojte baby,
prosím Vás, ktoré máte skúsenosti so zápalom slepého čreva, mohli by ste mi popísať príznaky, ktoré ste mali? Ja už neviem, čo všetko ma vlastne bolí......začalo to v pravom podbruší (tak som myslela, že je to určite slepák), dnes to však bolí aj hore nad pupkom (črevo) skoro pod prsiami. Bola som u lekára ale krv a moč som mala v poriadku. Neviete čo by to mohlo byť???
Ja mám vyoperovaný apendix, príznaky : veľká bolesť brucha hlavne v pravom podbrušku ale aj okolo pupka, zvracanie , nevoľnosť , mierne zvýšená teplota. Mne zobrali krv , mala som zvýšené leukocity a CRP .
To čo opisuješ môže byť aj podráždený pankreas, Helicobacter,
@lukihomamina presne ako pise @zdenka75 ja som mala bolesti take, ze som celu noc nespala...ked ti brali krv a nemala si zvysene leukocyty, znamena to, ze v tele zapal nemas...a lekar ta neposlal na gastro? tie bolesti co popisujes najskor suvisia so zaludkom, pankreasom, alebo zlcnikom...skus drzat taku prisnejsiu dietu bez tukov, soli a korenin aspon jeden, dva dni...a urcite skoc na gastro...
ach baby dakujem Vám....mna to bolí v pravo aj nad pupkom aj pod pupkom a vzadu v chrbte...ked som pozerala na nete, tak by to mohlo mať viacero dôvodov....len teraz mám dosť z toho stresy, lebo v pondelok mám ísť zo synčekom na operáciu, tak dúfam, že ja budem ok......uvidím, čo zajtra lekár povie.....len sa teda bojím, aby to nebolo nič vážne, lebo na pohotovosť veľmi nechcem ísť, aby ma tam nenechali...
@lukihomamina ......moze to byt aj psychosomaticke- stres,ale dietu odporucam tiez
@lukihomamina nemas pred menzesom alebo menzes? ja som toto iste mala minule aj ma prehnalo,, ale mala som menzes, tak asi kvoli tomu...resp. este podobne priznaky pripisovali syndromu drazdiveho creva alebo nejaky taky nazov to malo....a je dost mozne, ze to mas zo stresu...
ja ked som mala zapal slep. čreva tak ma bolelo hore tzv.solar to bolo do obeda a poobede sa mi bolest rozširila do celeho brucha po obede ma odviezol muž na pohotovost lekar ma pohmatal dal tabletu od bolesti a poslal ma domov .Po asi 2-3 hodinach ked bolesti neustupovali zavolali mi sanitku to už som nevladala ani chodit a vnoci zo soboti na nedelu mi ho vyoperovali.Rano na vyzite sa doktori čudovali že ma to bolelo uplne inde než je slepak ten sa nachadza asi 10 cm pod pupkom tak viacej do prava,.
ahoj, zapal slepeho creva sa prejavuje bolestou v oblasti pupka a zaludka, po par hodinach prejde do pravej strany podbrusia. Mas zvysenu teplotu tela, nechut do jedla, zvracanie alebo zapchy. Zrejme by si mala navstivit gastroenterologa, ak hovoris, ze mas neustale bolesti
Keď bolí brucho a vystreluje do chrbta, tak to je žlčník. Ja som to tiež mávala. Ale vždy to prešlo samé od od seba, ale mala som to viackrát a nebola som ani u lekára. Keď to neprejde treba ísť určite na gastro.
Bolesti akoby v pravom vajecniku, hnacky a teplota iba 37°C
Ahojte.dufam ze sa najde niekto kto mi poradi.od nedele ma pobolieva prave podbrusko taka prerusovana neprijemna bolest no nie silna.sem tam to zaboli utichne,aj cele podbrusko s aj to prestane.....mala by som mat aj plodne dni.no chcem sa opytat.vo februari som lezala na chirurgii koli pankreasu no po vysetreniach(sono,krv) slepak vylucili aj na gynde som v tedy bola a bolo to v poriadku.myslite ze by to teraz mohol byt slepak ked rte aj mam dietu a nemam ho cim drazdital ebo to bude tymi plod.dnami.dakujem
mne ked doktorka zistovala ci ma nahodou neboli slepak tak mi stlacila miesto na lavo dolu niekde v okoli akoby vajecnika a ak by to bol slepak ze na druhej strane v pravo dolu by som mala citit pichnutie alebo bolest.a to by bol podrazdeny slepak....ked si bola u lekara neskusali ti to takto hmatom?nedala by som sa odbit dobrymi vysledkami.ak ta to dlhodobo boli...