Ahojte žienky. V mojom okolí sú zrazu všetci nachladení. Najprv ochorel synček, potom ja a teraz už aj manžel. Začalo to bolesťou hrdla, nádcha a bolesť hlavy. Teplotu nemáme, takisto sme nestratili chuť a čuch. Len ma len zaujíma, či to môže byť ono aj bez teploty.
To ti nikto nepovie. Veď si stravte test. Zbytočne tu budeš polemizovať
Choďte na test.
kamaratkina dcera mala tieto priznaky a bola pozitivna, za 3 dni bola ok, chodte na test a budete si na istom
Strata cuchu a chuti pri delte byva malo casta, zato sa priznakmi podoba nachladnutiu. Sla by som na test, aby ste to nevedomky nesirili.
@simsalabim vdaka… sme v zahranici.. poslem svokru, nech kupi v potravinach… pre istotu, nevh nesirime
Moze nemusi...my sme uz druhy tyzden vsetci nachladnuty - zacala dcerka horucky 39 tri dni, odtedy sopli, po par dnoch som.zacala soplit ja, 5 mesacny, a teraz muz...a akosi nas to nechce pustit...ale dceru odporucila dr na pcr to sme.boli ked.mala horucky, vysiel negativny, tak neviem hadam je to len bezna viroza akurat nas to dlho drzi
Je to veru otázne....aj v mojom okolí všetci nachladnuti...všetci nádcha,bolesť hrdla z nádchy samozrejme kašeľ....test sme si robili doma vyšiel negatívne
Ale naozaj veľa ľudí čo poznám v okolí našom tak teraz si prechádzajú tým istým.... sople,hrdlo ....
moj maly 3r ma teraz sopel a dost vysoke teploty, boli sme s nim na slinny pcr, bol negativny. crp tiez negativne. vraj su momentalne nejake virozy.
Ja som prišla z dovolenky prechladnutá, bolesť hrdla, sopel. Deti tiež. Išla som na test a bola som negatívna.
Rovnake priznaky a rovnako rychlo sa siri napr.aj hemofil. Pokial sa delta podoba na nadchu, clovek skor skolabuje z vysledku testu ako z delty 🙂
@tenerifka aj v našom okolí sú ľudia prechladnutí. Respektíve boli. Ja, som prišla z dovolenky (v aute už) z ničoho nič kašeľ, upchaty nos. Dala som si liek na alergiu na druhý deň už v pohode . Teraz hocikedy v noci mám upchaty nos. Ale viem s čoho, lebo spím pod oknom s mávam pootvorené. Kedysi som bola alergik no pri posledných testoch už nič nevyšlo. Ale z času na čas mám také hlavne keď všetko kvitne alebo je prechod. Poprípade z klímy. A to chorá som zvykla byť jedine na jeseň. Syn tiež jeden deň sople, hrdlo vravel, druhý nič. Švagor zápal priedušiek antibiotika. Známy tiež nachladnutí. Nik z nás nebol pozitívny.
Sú rôzne alergie teraz, koľko ľudí ani nevie. Aj sa ochladilo cez noc, normálne teraz podľa mňa. A veľmi ľahko sa dá nachladnúť aj z klímy, studené nápoje. Stále sú aj obyčajné choroby.
Nie je za všetkým hneď COVID.
@natalia137 moja reč
@cukroska testy negativne, takze obycajna viroza
Tak to je super. Len sa liecte
Žiadna delta variant neexistuje!!
Stačí si vypočuť odborníkov, ktorý sú ešte ľudmi a dozviete sa napríklad , že covid mutácie sú patentované už 15 rokov a teraz to je biologická zbraň.
Ľudia zobuďte sa!!!
A ešte je divne, že pcr testy ma patentované tá istá skupina ľudí, iba sa tvária, že sa vlastne nepoznajú!!!!
Toto je len o peniazoch!!!!
@zuzi56 aj psychiatry sú odborníci.. Tých si choď vypočuť ty 😁
@zuzana212722 načo, psychiatry majú dost roboty s ľudmi, čo uverili covid pandemii a iba v mojom okoli ich je dost.
Ale už po ockovani sa začínajú spamätávať , pretože majú veľa nežiaducich účinkov .
Ale nebojte, aj Vy si za pas mesiacov prečítate o tomto veľkolepom podvode.
A možno to bude aj v médiách ak sa to nebudú rýchlo snažiť zahrávať pol koberec, aby bolo tichučko.
Poľný deň.
môže ale nemusí