Baby aké sú najlepšie tabletky na úľavu od bolesti chrbta? Pri pretazeni? Zobrala som voltaren 50mg.
Ktoré vám dobre zaberajú?
Ďakujem.
@ariannazara áno guajacuran na uvoľnenie svalstva, plus od bolesti tabletku, kľudový režim, dobre je si dať suché teplo (vyhrievaciu podložku)..
@ariannazara aj Flector, keď máš.Hlavne guajacuran a veľa magnézia.
@luccija ďakujem baby ;)
@ariannazara sirdalud, keď už sa človek nemôže ani zohnúť, ohnúť, na predpis dá obvodný, ale sú vážne silné a účinné pri bolestivých, zaseknutých stavoch.
Ja mam aj bedrovy pas, taky velmi lahucky a davam si to hlavne aby som mala krize v teple a aby ma neofuklo /mam s tym problemy/. Mozes si to aj vyfenovat, len davaj pozor, na toto moze ist len suche teplo.
@miamia04 som vybavená 😅
@ariannazara tie mám aj ja práve doma, obidvoje 😁, kde si tak rýchlo vybavila?
@ariannazara dali ti bez predpisu ten sirdalud?
@miamia04 nie na predpis sú obe.
Pozor na Sirdalud. Prave som strávila 3 noci v nemocnici po jedinej tabletke Sirdalud. Odpadla somn, nemohli mi namerať tlak ani pulz a dostávala som infúziu. V príbalovom letáku je upozornenie, že môže spôsobiť až zástavu srdca. Našťastie somn si tabletku nedala na noc, ktorvier, či by som sa zobudila...
@mona21 Ahoj, ozývam sa po dlhšom čase, keďže hľadám skúsenosti so sirdaludom. Po akom čase po užití tabletky sa ti to stalo? Nebrala si okrem toho aj lieky na tlak alebo niečo iné? Ďakujem.
@mona21 akurát sa hnevám...mne ho ráno predpísali na pohotovosti..teraz čítam príbalový leták Vôbec sa ma dr nepýtal,na čo sa liečim..tiež ma zarazilo,že znižuje tlak ( môže spôsobiť stratu vedomia až kolaps) Tak si ho radšej nedám..
Ale čo si mám dať? Lebo včera som dvíhala maminu imobilnú a ruplo mi v chrbte a v noci ju už dvíhal brat ,ja len nohy som chcela,ale v momente,ako som sa zohla a dvihla nohy,som sa našla na zemi ,jak ma prehlo od bolesti.
Aaach tie domnienky, ze ofuklo ma a nachladla som🤭sorry, ale je to uz smiesne za tie roky. Treba sa vzdelavat a vsimnut si akym zivotnym stylom zijete a potom najdete odpovede. Nikdy to nie je primarny dovod to vase ofuknutie iba ked tak sekundarny a problem je nepohyb a zla strava a strava na prvom mieste, pohyb na druhom! Studujte a zistite sami, ale to sa musi ludom chciet vsakze. Potom sa niekto divy ked mu niekto povie, ze ‘v krcnej ta boli kvoli zlcniku’ kedze kazdy pocuva reci starych ludi a tzv ‘doktorov’ co nic nevedia namiesto rozumnych novodobych ludi ako su fyzio a chiro…
@ariannazara na uvoľnenie svalstva guajacuran