Aké sú najlepšie probiotiká?

barancek2020
14. mar 2022

Ahojte, aké sú najlepšie probiotiká. Som cca mesiac po antibiotikách čo sa samozrejme podpísalo na candide (ústa,ženské veci, tráviace ťažkosti).

loliki
14. mar 2022

@barancek2020 V lekárni poradia. Je ich veľa.

marcellka32
14. mar 2022

Linex

smoulingirl
14. mar 2022

Bryndza 100% ovcia zo surového mlieka... naše veľmi podceňované bohatstvo. A fermentované produkty. S tými tabletkovými probiotikami, je to kadejaké...veľa z nich neobsahuje to čo deklaruje vyrobca na obale, resp. formulácia znemožňuje ich presun na miesto určenia. Určite hľadaj Saccharomyces boulardii, ideálne samostane - tu existujú dôkazy o protikvasinkových účinkoch. A k tomu laktobacilové kmene. Celkom dobré ohlasy počúvam na Jamieson, Acidophilus komplex, ale osobnú skúsenosť s nimi nemám.

svetlana16
14. mar 2022

@barancek2020 velmi dobre su aj ženské probiotika.. Aj ked skoda ze tie probiotika sa nebrali sucastne s antb.
Ale ak klasicke probiotika... Musia obsahovať vela bakterialnej kultúry ... Napr.Jamieson probiotik 60 bilion. Alebo Jamieson probiotik 30bilion. Tie su asi najlepšie na trhnu... Skore uzdravenie 😉

alisaela
15. mar 2022

Lokálne sú fajn gynophilus vklady na noc.

koticka
15. mar 2022

Vyskúšala som všetky probiotiká z lekárne … potom som objavila firmu NaturDay, najlepšie probiotiká na trhu. Nepreháňam. Ak by si mala záujem tak nápis mi správu ;)

nika0204
15. mar 2022

@barancek2020 mne vyhovuje gynimum dual aj vaginalne aj crevne kmene

karima512
6. sep 2024

ja si kupujem bezlaktozove a bez lepku FLORA ESSENTIALS PLUS od sunday natural