Ahojte, aké sú najlepšie probiotiká. Som cca mesiac po antibiotikách čo sa samozrejme podpísalo na candide (ústa,ženské veci, tráviace ťažkosti).
Linex
Bryndza 100% ovcia zo surového mlieka... naše veľmi podceňované bohatstvo. A fermentované produkty. S tými tabletkovými probiotikami, je to kadejaké...veľa z nich neobsahuje to čo deklaruje vyrobca na obale, resp. formulácia znemožňuje ich presun na miesto určenia. Určite hľadaj Saccharomyces boulardii, ideálne samostane - tu existujú dôkazy o protikvasinkových účinkoch. A k tomu laktobacilové kmene. Celkom dobré ohlasy počúvam na Jamieson, Acidophilus komplex, ale osobnú skúsenosť s nimi nemám.
@barancek2020 velmi dobre su aj ženské probiotika.. Aj ked skoda ze tie probiotika sa nebrali sucastne s antb.
Ale ak klasicke probiotika... Musia obsahovať vela bakterialnej kultúry ... Napr.Jamieson probiotik 60 bilion. Alebo Jamieson probiotik 30bilion. Tie su asi najlepšie na trhnu... Skore uzdravenie 😉
Lokálne sú fajn gynophilus vklady na noc.
Vyskúšala som všetky probiotiká z lekárne … potom som objavila firmu NaturDay, najlepšie probiotiká na trhu. Nepreháňam. Ak by si mala záujem tak nápis mi správu ;)
@barancek2020 mne vyhovuje gynimum dual aj vaginalne aj crevne kmene
ja si kupujem bezlaktozove a bez lepku FLORA ESSENTIALS PLUS od sunday natural
@barancek2020 V lekárni poradia. Je ich veľa.