Dobrý deň,
Prosím Vás, aké ste mali problémy pri krčnej chrbtici?
Ja sa trápim už 8 mesiacov. Udieralo Vám to aj na psychiku? Klasika, všetky vyšetrenia sveta negatívne. Mr hlavy, CT, krv, sono ciev, borelióza, ORL. Neustále tocenie hlavy, tackanie, pocit ťažkej hlavy, tlak v hlave, bolesť záhlavia, ramien. Záver lekárov psychika, ja sa s tým nestotoznujem, aj keď nejdem to vyvracat, keďže je všetko negatívne. Mate niekto skúsenosti alebo podobne problémy?
Dakujem.
Jasne, pomohli mi iba masaze a plavanie, cvicenie.. nic ine. Akurat od zaciatku covid tieto aktivity mam dost obmedzene a mam to spat so vsetkym.
@martinakrsnakova krvny tlak mate v poriadku?
@leona45 áno, absolútne. 120 na 73.. Niekedy práve nižší. Naozaj vyšetrene všetko. Ale ďakujem za otázku, meriam pravidelne🙂
@mamanadruhuu ďakujem krásne za radu, bola som na odporúčanie od neurológa, bezúspešne. Ú fyzioterapeuta 3 krát, zatiaľ bez zmeny. Vlastne ani neviem, kedy tu zmenu čakať, človek má pocit, že nepomáha nič. Plávanie určite skúsim a pravidelnejšie 🙂
dobry den, pomohlo vam nieco nakoniec?
masáže, cvičenie, rehabilitácie, teraz chodim na infuzie..
ale mne najviac pomohol fakt že som videla ludi s ovela vacsim nalezom a ako ja mam /mam vysunute 4 platnicky v krcnej, 5 v hrudnej, + schmorlove uzly, plus vyrastky/ + myofascialny syndrom
a videla som ze tito ludia sa snazia zit normalne zivoty
tak som sa akosi od toho odosobnila, aj ked mam napr furt bolesti a tinitus
ale naucila som sa s tym zit
bude horšie 😂
Aj krcna chrbtica môže spôsobiť psychické problémy... Skúste chodiť na rehabky každý polrok mate na to nárok hradené cez zdravornu poisťovňu.