Aké ste mali príznaky pri ureaplazme??
Tiez absolutne ziadne. Keby mi nerobili na to test, ani neviem 🤷♀️
Aha lebo ja mávam opakovane zápaly močových ciest a pálenie plus stipanie v okolí močovej trubice tak pod klitorisom a vždy keď mám zapálené močové cesty tak to tam mam aj červené... Plus sa snažíme o bábätko a stále nič tak budúci týždeň skočím ku gyn nech mi urobí nato test😞
My sme sa snazili 2r o babatko, potom mi zistili ureaplazmu, brali sme obaja 10dni antibiotika a do mesiaca som otehotnela 😊 neviem doteraz ci to bola len nahoda 🤷♀️
ziadne. zistili mi to v CAR len v ramci vysetreni pred IVF. inak by mi to ani nenapadlo. na 20 dni sme obaja s manzelom dostali ATB, kontrolne stery po 10 dnoch aj po polroku boli potom ok. ale necitila som rozdiel ci pred zistenim urey ci po prelieceni. nie vzdy je to s priznakmi.
Takisto opakované zápaly močových ciest. Bola to občas neskutočná bolesť, horšie ako zuby. Mala som dvoje antibiotiká. A môžem potvrdiť, že po preliečení nebol problém s otehotnením. 🙂
@de_zi mozem sa opytat, aj ja mavam opalovane zapaly mocovych ciest, teraz boli aj vysledky ok ziadna baktria ale predtym ecoli. Vraj ak budem mat tazkosti urobi sa ster priamo z trubice. Ureoplažu vedia zisitit len z vyteru alebo je v moci ?
@emka123456 Pokiaľ viem, tak len zo steru. U gyn z krčka, uro z trubice.
uplne ze ziadne.