Ahojte ake ste mali priznaky omnikronu? Hlavne ockovani ma zaujimaju. Dnes som bola na antigene a bol negativny ale toto co mam sa mi ako normalna chripka nezda alebo som uz zabudla ake to je byt chora. Mam strasnu nadchu stipe ma nos, v noci ma boli hrdlo a teraz ma bolia uz aj zuby. Teplotu mam ale len zvysenu, nekaslem. Tak rozmyslam ci ist na pcr alebo zatial neriesit a vylezat :(
@egresik ahoj ,ja som mala od včera príznaky , kašeľ nachladnutie bolesť hrdla , zimnica , zvracanie , bolesti hlavy , bolesť celého tela . Urobila som si test , bol pozitívny , hneď na to som išla na antigenovy a ten bol negatívny . V priebehu dňa som si urobila ešte 5 testov doma a zase bol jeden pozitívny . Dnes mi je dobre len mám búchanie srdca nachladnutie a únava . Spala som polovicu dňa . Tiež neviem čo robiť , či to je len viróza alebo ozaj omikron ,dosť ma zmýlilo že v Momke som vyšla negat.
@egresik moje skúsenosti z prace, kolegyňa očkovaná, žije so synom a jeho rodinou v jednom dome. Syn aj s rodinou pozitívny, má iba nádchu, 5 dní si robila AG testy, všetky negatívne, na 5.den šla na PCR ktorý bol pozitívny. Ďalší kolega neockovany horúčky, strašne bolesti tela a hlavne hrdla. AG testy negatívne, na 2.den príznakov si zaplatil PCR test, vyšiel pozitívne. Už týždeň je doma a nemôže sa zbaviť príznakov, iba horúčka ustúpila.
@egresik Na antigen by som sa nespoliehala, dcera ho mala negat pred ochorením, už keď mala príznaky, len z PCR sme sa dozvedeli, že je to covid. Mala najprv pár dní čudné bolesti očí, potom silnú bolesť hrdla, sopel, neskôr taký štekavý kašel, bolesti hlavy na rôznych miestach. A asi po 9tich dňoch ako keby uťal, konečne bolo dobre.
Bývame v 1-izbovom byte a nikto z nás to nechytil (ja 3x očko, muž 2x očko a mladšia neočko). Dávame si dlhodobo D3, teraz aj zinok, kopu čajov a kalobu.
Veľmi jej pomohol JOX do hrdla.
@egresik ja som mala trochu kašeľ a nádchu.. v sobotu ráno som si spravila ag test.. pozitívny.. chorá som sa cítila už vo štvrtok večer, v piatok už trocha viac choro... a v sobotu pozitívny test.. v pondelok pozitívny pcr test.. ale okrem kašľa a nádchy a že som stratila čuch tak som iné príznaky nemala.. očkovana som johnosom cca pred pol rokom.. nádchy som sa.nezbavila.doteraz vyše týždňa.. test negatívny už asi od piatku
.. asi to bol.omikron ale priebeh som celkovo nemala ťažký.. za mňa to bola taká bežná chrípka ale test hneď pozitívny
Ja som tri krat očkovaná. V stredu ma trochu bolelo hrdlo a bola som strašne unavená, boleli ma oči. Vo štvrtok to bol kašeľ, v piatok som zachripla a prišla nádcha a strašné kýchanie. Teplota nebola vôbec, AG testy všetky celý čas negatívne. PCR pozitívny.
Ahojte dakujem prihlasujem sa teda na pcr mam pol rocnu dceru tak sa toho dost bojim :( dufam ze ju nenakazim
@egresik u nas sice je ockovany iba manzel, syn to doniesol zo skoly, uplne bezpriznakovy, keby som nerobila test, ani neviem. Mal pozit. AG a na dalsi den pozit. PCR, pozitivny podla AG testu bol 11 dni. My sme boli na 5-ty den na PCR, negativni, dcera na 7-my den, negativna, 13 mesacneho sme netestovali. Ak by som ratala nejake priznaky, tak asi na 4-ty den od testu mal syn mierne upchaty nos a na 5-ty den ho 2x prehnalo, ale to mohlo byt aj dietnou chybou. Teploty nemal ziadne.
Ja som 3x ockovana,priamy kontakt s pozitivnou osobou v utorok, stvrtok ag negativn, piatok pcr negativny,sobota ag negativny,pondelok pcr pozitivny. Upchaty nos som mala v noci z piatku na sobotu, v pondelok rano ma raz pichlo v krku pri glgani (angina byvala volakedy horsia) a pondelok poobede ma bolela na dotyk koza na chrbte. Este stale mam zapchaty nos a ag (domaci) je ,aj po 7 dnoch stale pozitivny.
@egresik ahoj som 3x očkovaná - bez horúčky bez únavy - len mierna bolest hlavy, a opuchnuté dutiny, na štvrtý deň som stratila čuch na dve hodiny… 🙃 môj prvý covid
Osobne som nemala, ale v pracovnej skupine sme pred dvoma týždňami mali niekoľko prípadov. Všetkých 12 ľudí bolo očkovaných, po prvom prípade (2x očkovaná) sme sa museli celý týždeň všetci denne testovať, tak sme zachytili všetky prípady. Tá prvá žena sa týždeň cítila hrozne - vysoké teploty, bolesť hlavy, nechutenstvo. Ďalšie tri prípady (všetci 3x očkovaní) mali veľmi slabý priebeh - jednému tieklo z nosa, ďalší boli bez príznakov.
@egresik presne to iste ja
Najskor deti chore 2 tyzdne, soplave a potom tyzden ja. Opakovane som si robil Ag a bol negativny. Najskor trochu bolave hrdlo, potom upchaty nos, obcas soplenie, horiace dutiny, slzenie, bolava celust a zuby, zalahnute v usiach. Nikam nechodim, takze pcr som nerobila. Uz sme fit. Som 3x ockovana. Teplotu som nemala. Podla mna to bol covid. Deti 3roky a 9 mesiacov.
U nas v nedelu prvy muz zacal pokasliavat a trosku nadchu, citil sa ako ked je prechladnuty,reku skusime domaci antigen a pozitivny ,nasledne pcr pozitiv,je 3x očko priznaky trvali asi 4dni,nasledne v stredu syn zacal kychat trochu bolelo hrdlo,spotil sa,dalsi den uz zacal kaslat antigen stale negativ,vo stvrtok zacalo dceru pobolievat hrdlo antigen pozitiv,kedze syn mal stale priznaky objednala som ich oboch na pcr,dcera pozitivna a syn negativ a to je natom znas najhorsie tak nechapem,ja zatial bez priznakov negativ
Iba 1 den teplota nad 38, vsetko ma bolelo ako pri chripke...nic viac...antigenove negativne, PCR vysiel pozitiv..
duratlicka - ano spoliehat sa netreba, ked ludia kupuju antigeny co chytaju delta variant...omicron sa tazsie chyta a nie vsetky antigenove testy ho chytia. Ale co uz no, vela ludi necita specificity testov
Ja som chorá asi 4 deň, už mi je lepšie, hrdlo nebolí len hlas mám zachrípnutý, trochu kýcham ešte ale čo ma trocha znepokojuje je pichanie na hrudi. Mali ste to niekto? Celkovo sa cítim lepšie, ani nekašlem moc. Antigén som mala pozitívny na 3 deň od začatia príznakov.
U mňa to prebiehalo ako zápal priedušiek kombinovaný s angínou. Antigénové testy mi vyšli pozitívne opakovane, ale všetky som si robila aj z hrdla, aj z nosohltanu.
U nás v rodine aj u kamarátov skúsenosť, že pri omikron az opakovane testy po nástupe príznakov sú pozitívne. Aj lekári mi hovorili, že teraz bežne im vyjdu pozitívny az o niekolko dní po nástupe príznakov, predtým testy negatívne. Aj antigén, aj PCR. Určite sa izoluj a chod ešte raz na test, nemusíš na PCR, o 1-2dni už aj antigén môžeš mať pozit
Myslím ze príznaky sa veľmi nelíšia, či si očkovaný ci nie, proste bežné príznaky virozy (samozrejme nemusíš mať všetky) - únava, malátnosť, horúčka, bolesti kĺbov, svalov, zimnica, bolesť hlavy, nádcha, bolesť hrdla, kašeľ, hnačka, vracanie.