Aké ste mali príznaky boreliózy?

18. sep 2023

Ahojte, aké ste mali príznaky boreliózy ?

nikpa
18. sep 2023

Bolesť kĺbov

bublinka1426
18. sep 2023

klby, tocenie hlavy, bolest hlavy, neskutocna unava, flak ....

aurinia
18. sep 2023

Pokusal má, za mesiac na testy, antibiotiká. Nemala som žiaden Cerveny kruh. Ani chorobu, ani bolesť kĺbov.

uhnakova
18. sep 2023

Veľká únava, tá začala cca mesiac po pohryzení kliešťom. Postupne som už len polihovala. Po dvoch mesiacoch sa pridalo nechutenstvo, chudnutiea neustále bolesti hlavy. Po 2 a pol mesiaci paréza ľavej polky tváre. To už som skončila na Kramároch na infekčnom. Tam zistili boreliózu a zápal mozgových blán vyvolaný boreliózou, takže konečná diagnóza bola neuroborelióza. Vyliečila som sa úplne. Tvár mi rozmasírovali, na ostatné príznaky zabrali antibiotiká infúzne 4 týždne každých 8 hodín. Po dobratí som nesmela 2 roky cvičiť.

zefyra
19. sep 2023

Bolesti hlavy, tlaky do očí, citlivosť na svetlo a hluk, bolesti krčnej chrbtice, závraty, odpadavanie, mravencenie v rukách, necitlivosť a bolesti svalov, pálenie tela, bolesti kĺbov, zabudlivost, mozkova mlha, únava, nespavosť, depresie, úzkosti. Mam neuroboreliozu, skončila som na ID ako ZŤP.

wivienka111
19. sep 2023

unava, bolesti klbov a tiez aj trpnutie ruk, to sa mi dialo a netusila som, co je za problem az nakoniec borelioza, ale tak nastastie som sa ako tak z toho vylizala 🙂

sedimuchanastene
9. nov 2023

@wivienka111 ahoj, koľko trvalok kým ti zo zdiagnostikovali a kde/ako si sa liečila, keď sa ti podarilo z toho vylízať ?

veronicka1901
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronicka1901
9. nov 2023

Nejako mi blbne koník. Manžel mal ako prvý príznak opuchnutý lakeť.