Ahojte, aké ste mali príznaky boreliózy ?
klby, tocenie hlavy, bolest hlavy, neskutocna unava, flak ....
Pokusal má, za mesiac na testy, antibiotiká. Nemala som žiaden Cerveny kruh. Ani chorobu, ani bolesť kĺbov.
Veľká únava, tá začala cca mesiac po pohryzení kliešťom. Postupne som už len polihovala. Po dvoch mesiacoch sa pridalo nechutenstvo, chudnutiea neustále bolesti hlavy. Po 2 a pol mesiaci paréza ľavej polky tváre. To už som skončila na Kramároch na infekčnom. Tam zistili boreliózu a zápal mozgových blán vyvolaný boreliózou, takže konečná diagnóza bola neuroborelióza. Vyliečila som sa úplne. Tvár mi rozmasírovali, na ostatné príznaky zabrali antibiotiká infúzne 4 týždne každých 8 hodín. Po dobratí som nesmela 2 roky cvičiť.
Bolesti hlavy, tlaky do očí, citlivosť na svetlo a hluk, bolesti krčnej chrbtice, závraty, odpadavanie, mravencenie v rukách, necitlivosť a bolesti svalov, pálenie tela, bolesti kĺbov, zabudlivost, mozkova mlha, únava, nespavosť, depresie, úzkosti. Mam neuroboreliozu, skončila som na ID ako ZŤP.
unava, bolesti klbov a tiez aj trpnutie ruk, to sa mi dialo a netusila som, co je za problem az nakoniec borelioza, ale tak nastastie som sa ako tak z toho vylizala 🙂
@wivienka111 ahoj, koľko trvalok kým ti zo zdiagnostikovali a kde/ako si sa liečila, keď sa ti podarilo z toho vylízať ?
Nejako mi blbne koník. Manžel mal ako prvý príznak opuchnutý lakeť.
Bolesť kĺbov