Prosim, aké problemy vam posobil helikobakter? mam obrovske problemy so vsetkymi klbmi, bola som si ista ze reuma, reumatolog vsak nic nenasiel, jediny problem, co mi bol mi doteraz najdeny je helikobakter v zaludku...sposoboval vam aj taketo problemy?
ved si vygoogli, ci to moze sposobovat aj tvoje problemy. Ja som mala helicobaktera a jedine co mi sposoboval, ze ked som bola dlhsi cas hladna tak mi bolo az nevolno. Skor liecba helicobaktera je pekny zahul pre organizmus, tam sa uzivaju 3-kombinacia liekov pricom 2 z toho su ATB a z tych mi bolo hrozne zle, aj som dostala prisernu kvasinkovu infekciu napriek silnym probiotikam.
Ja som ho zistila, keď mi veľmi padali vlasy
Aj ti niekto povedal konkrétne, že ti to spôsobuje helicobacter?
Nepočula som doteraz od tých čo mali helikobaktera potvrdeného, že by mali obrovské problémy s kĺbami. Ja som nemala žiadne problémy, zistil sa vrámci iného vyšetrenia, ani my ho lekár neliečil. Druhý človek mal žalúdočné ťažkosti. Mne osobne pomohlo vysadiť všetky mliečne produkty, a kĺby sú u mňa na tom podstatne lepšie. Vyšetrenia na potravinové alergie máš urobené? Autoimunitné ochorenia nemáš?
Ja som mala bolesti brucha a ako pise kocka vyssie - ked som vyhladla bol to horor. Potom aj ked som sa najedla, bolesti neprestavali. Mala som ho niekolko krat od velu 7 rokov do 14 cca.
Nemáš po korone?
Borelióza,bola testovaná?