Ahojte chcem sa spytat ako sa vam podaeilo schudnut?
Veci ako cvicenie,uprava jedalnicka nemyslim.
Myslim nejake pripravky.
Dakujem
Praveze cvicenie a uprava jedalnicka je cesta.😊
@buxus24 podľa tých krokov to je 2 hodiny až 2,5 chôdze čo nie je málo ale ani extra veľa. Keby chceš nejaký pohyb by si pridať mohla. skús kaloricke tabulky a zapisuj všetko čo zješ a vypijes a zistíš kde je pes zakopaný...
@marsmykkok toto nie je 2hodiny...v praci stojim od 12-21 hodinova prestavka. Inac celu dobu na nohach a v pohybe
Tie prípravky ti pomôžu schudnúť akurát tak z peňaženky. To snáď nemyslíš vážne že radšej budeš jesť a piť kadejaké tie prípravky ale stravy sa nevzdas a cvičiť nebudeš ? Pravé tak sa chudne - stravou a cvičením. 🤦 Vzdaj sa bieleho pečiva a náhrad to celozrnným. Jedz najneskôr o 5 večer. Pi veľa tekutín. Nejedz sladké ani slané. Nejedz mastné a vyprážané jedlá. Ráno sa napi teplej vody a to naštartuje trávenie. Jedz veľa zeleniny a vlákniny.
Prípravky?....Nebuď lenivá a začni niečo robiť a nevyhadzuj peniaze za shit ktorý je len marketingový ťah.
Behala som non stop (nie stála) kedysi v práci aj 13 hodín.Niekedy som nespala ani 4 hodiny ale to sa odzrkadlilo na mojej strave a váhe.Necvičila som.Ver tomu, že keby som chcela tak to dám.No nechcelo sa mi.Kedže som robila 6 dní v týždni.
Stála som aj 12stky krátky/dlhý
Kondička žiadna...aj napriek tomu, že som mala takú robotu.
Od kedy športujem mám 57 kg pevnú postavu.
Našla som si prácu kde mám aj osobný život a môžem si sadnúť.
Muž odpláve aj 6km za hodinu a pól a potom ide ešte do roboty.A cvičiť.
Tak odporúčam bazén ak je niekde po blízku.
Odporúčam to každému lebo to nie je až tak namáhavé pre (neplavca) a chudne sa pri tom najviac kalórií.Pri žiadnom športe človek nezapája toľko svalov.
Zároveň chudneš a zároveň spevňuješ. 🙂
Pokiaľ ty nezačneš od seba.Nejaké tabletky ti nepomôžu.
Tým blbostiam o prípravkoch na chudnutie never. Moja teta chudla celý život, z peňaženky jej to vytiahli tisíce eur, výsledok akurát tak prázdna peňaženka. Zničila si tým zdravie. Moja kamoška 40- nicka je tiež stále na diéte. Ma 175 cm, 52 kíl a stále chce chudnúť, vyzerá ako starenka zosuverena. No a ja? Mne pomohlo jest ráno, na obed a cca okolo 17.00, čiže 3 krát denne. K tomu denne chôdza rýchla, dopoludnia s dieťaťom v bugine večer sama, keď manžel strážil deti. Co som jedla? Všetko. Milujem sladké, z každého rožka troska. Prajem veľa síl.
na prípravky a podobné drísty zabudni...Jedine pohyb, pohyb y ešte raz pohyb...
Mne pomohol beh, úprava jedálnička - viac ovocia a zeleniny, a úplné vylúčenie alkoholu. Vážim teraz toľko, ako v osemnástich 🙂 (a to mam 38)
@maminka2710 ten jedalnicek spraví veľa, hlavne odľahčiť zeleninou bez zemiakov a ryze. Aj ja sa tak stravujem. Vek mam ako ty a vaho ako keď som mala 17...som sa smiala keď som pozerala kartu od lekára. Ze mlafnem 🤣🤣🤣🤣
prípravky? žiadny zázračný recept nejestvuje, treba len stravu upraviť, viacej sa hýbať a pôjde to aj samé, ono to znie jednoducho, len nie je to také easy, to som si sama vyskúšala :/
možno je problém to, že ješ málo 🙂 skús si všetko vážiť, nahadzovať do kalorických tabuliek a zistiť v čom je problém... cvičiť nemusíš, tých 16tisíc krokov sa dá brať ako stredná aktivita 🙂
tudy cesta nevede ,si myslim