Dievčatá, prosím Vás, treba si vziať do nemocnice/na polikliniku, kam idem na hysteroskopiu, nejaké pyžamo? Vyšetrenie bude prebiehať v narkóze a potom tam budem asi 2 a pol hodiny ležať. Následne budem môcť ísť domov. Sestrička ma o tom neinformovala a ja som sa zabudla spýtať. Mám si vziať sukňu alebo mi dajú nejakú košeľu či si mám priniesť na takú krátku dobu pyžamo? Ďakujem za radu od tých, ktoré ste niečo podobné absolvovali.
@oslo1 Ďakujem za radu. Už to mám za sebou. Všetko prebehlo v poriadku, chvála Bohu. A dali mi "andela", ako si písala...
tiez som mala hysterescopiu. Takze ti to napisem z pohladu zdravotnika a aj pacienta.
U nas sa dava pre akymkolvek chirurgickym vykonom pacientovi hospital gown - po slovensky andel.
Mozes si zobrat zupan zo sebou, ked ta prezlecu do toho andela, aby ti nebolo zima.
Inak si nic ine nenos. Pojde s tebou niekto, kto ta vyzdvyhne, po celkovej anesteze by si nemala ist sama domov a takisto nesmies soferovat a podpisovat dokumenty 24 hodin po celkovej anesteze.
Ja som si priniesla vysivanie, nakolko som cakala na svoj turn, som rada, lebo sme dlho cakali.
Rano, pred operaciou, sa nezabudni osprchovat.
Prajem vsetko dobre, drz sa.