Cisto len voda, caj...atd.. (okrem kavy a alkoholu) a ak neratate ani tekutiny v polievke, ovoci a pod...???
podla potreby
ja si to sledujem a snažim sa vypiť asi tak 1l viac mi nerobí dobre ale ten 1l je akurát aspoň pre mňa 🙂
ja dosť, cez leto často aj dve 1.5 litrové fľaše, cez zimu pijem dosť aj čaje, takže tak presne to neviem, ale určite to bude okolo 1,5 litra ak nie aj viac
maloooo odjakživa.Akurat ked som kojila tak som sa nutila pit.inak nepijem vela.Niekedy sa pozastavim večer že bože ved ja som nič nepila.Alebo ked sa mi začne točit hlava.Viem že to neni spravne ale
v zime sa snazim dodrzat aspon minimum, takze cca 1- 1.5 litra (voda, caj a riedene dzusy), v lete samozrejme viac, musim mat pitny rezim, kedze mam nizky tlak a keby som sa napriklad rano nenapila, tak asi ani do roboty nedojdem, by ma niekde kleplo a samozrejme nedostatok tekutin je velka zataz pre organizmus + mam panicky strach z oblickovych kamenov (ma svokra - to je taky odstrasujuci zivy priklad)
Ja sa snazim aspon ten 1,5 litra vzdy mam po ruke flasu s vodou a sa nalievam 🙂
ahoj,ludkovia,ja by som musela prasknut,aby som vypila tie 2l,co je vraj potrebne....mozno s odretymi usami liter aj to neviem 😒 ja si myslim,ze u kazdeho je to ine,starsi syn bol podla mna v predchadzajucom zivote ryba,ten vypije aj 3l,on pije aj v noci... 😵 a velku kofcu by som naraz nedala,musela by mi vytekat aj z usi,on to cucne na ex 😀
no, keď to tak zrátam 3x2,5 dcl vody plus dve-tri veľké šálky čaju ...asi 1-1,4 l tekutín...nie je to veľa....ale v lete vypijem určite viac 😀
2dcl... 😒