Aké medzizubné kefky preferujete?

17. jún 2023

Ahojte,
chcem sa spýtať, aké medzizubné kefky preferujete. A ako často ich treba meniť.
Ďakujem

muchotrafka298
17. jún 2023

Ja pouzivam iba Curaprox, nenasla som zatial lepsie. Je dolezite, aby si mala spravny rozmer, to Ti povedia na dentalnej hygiene. Menim 1x tyzdenne, mam rozmery dane od dentalneho hygienika (ja mam 2 velkosti, lebo niekde mam vacsie medzery a niekde mensie). Dobre su este Elmex, teraz skusam Tipi. Viac mi vyhovuju tie klasicke stetiny, umelohmotne nepouzivam.

klip0
17. jún 2023

Aj ja používam curaprox, tiež mám 2 veľkosti. Mením keď ju ohnem 😅 čo niekedy je za dva dni niekedy za 10 😅🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

nika_val
17. jún 2023

Zatial mi najviac vyhovuju z Tesca ich značka Pro formula tie ružové (tiež maju 2 rozmery ružove su tie tenšie a potom maju este oranžové)
Skušala aj aj curaprox ale tieto tescove pomer cena a kvalita su super 🙂

anonymous87
17. jún 2023

Ja som pouzivala Curaprox, teraz mi pri poslednej dentalna odporucila tieto. A su super

kik2022
17. jún 2023

Najlepšie sú Curaprox, aj keď sú drahšie. Mám tiež 2 veľkosti a mením podľa potreby. Väčšinou, keď je to veľmi ohnuté alebo niekedy sa mi to samo odtrhne od držiaka 😃.

domkakvet
17. jún 2023

Ja pouzivam zubnu nit, lebo tie kefky mi nikdy dlho nevydrzali, vzdy sa to ohlo.

fannynka
17. jún 2023

curaprox, menim často, mam 2 rozmery..... za roky som uz na ne minula pekne prachy

zuzinabila
17. jún 2023

Curaprox