Aké mávate stavy, keď prežívate stres?

28. jan 2023

Ahojte. Ake stavy mate keď mate alebo prezivate veľký stres pred niecim velkym ? Skuska, praca, cestovanie🫢😶

deti95060810
28. jan 2023

pocit na odpadnutie, nechutenstvo, môže sa pridať nespavosť alebo problémy so spaním, trasenie rúk, tela, žalúdka, nôh, nesústredenosť....

h2
28. jan 2023

Nervozita, kŕče v bruchu.

kacernakokse
28. jan 2023

Treba sa nad veci povzniesť. Skúšky majú druhý pokus, v práci najlepšie urobíš keď sa budeš snažiť a nie klepat a cestovanie by malo byť pre radosť a nie stres. Vždy si nájdeme niečo, prečo musím mať pi*i aby som nestresovala. A keď sa to náhodou nepodarí tak mám hnačky,.ktoré ma stresuju ešte viac pretože nerobím nič iné len sedím na záchode. To je väčšinou keď mám posledný pokus skúšky 😂

luccija
28. jan 2023

Vlhké dlane a nervozitu, ale keď príde ten deň som v pohode.Moj muž, ktorý nemá problém so spánkom zásadne pred dovolenkou, sluzobkou nevie spat.

essenceee
28. jan 2023

ked som v strese, je to pre mna emočne velmi naročne. Neviem rozpravat, koktam, stale plačem,nejem, mam krče v bruchu. Nepomaha nič :( odznie to vačšinou ,,samo,,

martyska321
30. jan 2023

Ja sa neviem na nič sústrediť. Stále som v nervozite a niekedy neviem ani zaspať celú noc lebo premýšľam nad tou situáciou, čo ma stresuje. Pred skúškou sa viem veľmi vystresovať a snažím sa vtedy prísť na iné myšlienky (film, čítanie…). Z cestovania zvyčajne nemám stres.