mám 15 rokov a chcem začať túto liečbu ale odrádzajú ma možné vedľajšie účinky.
Za mňa určite odporúčam, nemala som žiadne vedľajšie účinky, akurát sa mi omoho menej mastili vlasy, nakoľko vysúša pokožku.
absolvovala som tuto liecby - ucinok vyborny. sestra absolvovala tiez atiez bez zavaznych NU.
neziaduce ucinky su nieco, co nema kazdy. tam je pravdepodobnost, nie vzdy, ale niekedy sa uvadza, z kolkych ludi to ma jeden clovek.
su NU ktore su velmi caste, napr suchost koze a sliznic. toto ma anozaj takmer kazdy. sucha koza a sliznice mozu lahkopraknut a oprasklinky s amozu infikovat. vacsina ludi to nema,a le ja som mala mykozu pery- dost neprijmen,a le prezila som, dr mi nasadil liecbu a preslo to. dal mi potom dlhodobo na tvar zarabane mate a aj s antimykotikami.
urcite vtedy treba premastovat.
aj sliznice mozu byt suche ( prakticky ja pery su sliznica ) treba mastit. suchy moze byt aj konecnik, a vnutro nosa. do nosa existuju na zvlhcenie aj rozne gely, ale ja ked mammtaky problem ( neberiem teraz take lieky ), mne staci aj nieco mastne - avzeliny, Hojivy zazrak, ci balzam na pery ( kldune si mozes jeden nechat na nos - hocijaky obycajny )
na suchost konecnika je celkom fajn aj modra indulona, ale tiez aj vazelina a pod.
este mam pocit, ze ma trosku viac boleli svaly, ale nie som si ista lebo mavam take problemy aj mimo tejto leicby.
Za mňa super liek, zázrak, absolvovala som 2x kúru s odstupom 10rokov a zakaždým pomohlo a v poriadku,žiadne vážne vedľajšie účinky...suché pery a sliznica nosa, suché oči ale čo bolo výhodou, takmer vôbec sa mi nemastili vlasy, takže môžem len odporúčať.
ahoj ja som túto kúru absolvovala dokonca dvakrát...a absolútne všetko bolo u mňa v poriadku...jediné z nežiaducich účinkov čo som mala boli suché pery takže som o niečo viac používala balzam a to bolo všetko 🙂