Má niekto pozitívne, ale možno aj negatívne skúsenosti? Príp. vie odporučiť konkrétneho výrobcu/výrobok? Ďakujem ❤️
@deti95060810 v akom zmysle? Žiadne účinky? Či negatívne?
CBD je marketingovy tah. Sestra robi na sanitke a dvoch soplakov, ktori to prehnali, uz kriesila. CBD za mna neni nic, len marna snaha zhulencov prepasovat "aspon nieco" z tej marihuany do legality. Desattisic rokov zijeme bez CBD a nikomu to nechybalo.
žiadne...
CBD oleje pomôžu na tíšenie bolesti (aj masážou), na zlepšenie spánku a úzkosti ...
Len si treba nechať poradiť odborníkom, ktorý tomu rozumie.
Je rozdiel medzi konopou siatou z ktorej sa CBD vyrábajú a konopou indickou, marihuanou, ktorá obsahuje koncentrácie THC vyvolávajúce euforické stavy.
TČM a Ajurvéda využívali konope tisícky rokov na liečenie bola bežne užívaným liekom aj v USA kým si ju farmaceutický priemysel neprivlastnil.
@vakatko ďakujem, pravdaže som myslela výrobky CBD ako oleje a pod.. Kto v tom vie poradiť?
https://www.konopnafarmaliptov.sk/
My mame krem od nich a fajn na herpes, akne a aj na klby pomohol. Mala som aj stipance a tiez pomohol.
@engel76 ďakujem 🙂
olej CBD žiadne účinky
Ja si dávam sem tam, keď sa mi nedá zaspať, ale skôr je to placebo, alebo teda neviem, nemám pocit, že by ma to uspalo, ale keď ma zvykla bolieť osmička tak mi to pomohlo ukľudniť ďasno. A cbd krem mojim deťom veľmi pomaha na zapareniny, vlastne nepoužívam už nič iné.
asi sme si od toho sľubovali príliš veľa... za nás sklamanie.