Aké lieky vám pomohli pribrať na váhe?

kamca495
25. jún 2022

Ahojte veľmi by som bola vďačná ža každú skúsenosť čo vám pomohlo keď ste chceli pribrať na váhe nejaké lieky a tak dcera ma 11mes a strašne som schudla po pôrode 🤦‍♀️😑 nemám ani 40kg a to som dvojnásobná mamina .
Nemám žiadne problémy všetky testy sú v poriadku bola som pri obvodnej doktorke. vždy som bola tenučka aj pred tehu ale čím som staršia tak mi to už aj vadí a úprimne sa aj hanbím žiadne cici ani rici ako sa hovorí len kosť poslednom čase malo jem aj keď chcem viac papať už nedokážem do seba dat nejde to 😑 nemám problemi s jedlom že odmietam a podobne nie som anorekticka že chcem nasilu schudnúť ja chcem opak pribrať

stannkal
25. jún 2022

@kamca495 pribrať je naozaj ťažké keď si telo zvykne fungovať s nizsou váhou. Ak sa ti nedá naraz veľa zjesť, skus jest veľmi často, každé 2-3 h, aspoň 6x za deň ale naozaj konsekventne. Vyberaj si vysoko kalorické jedlá, tuky a proteíny. Môžeš skúsiť smoothies, to je ľahké na trávenie. Hlavne jest pravidelne, aj keď nie si hladná, ináč to nepôjde.

hradnapani
25. jún 2022

z potravin sa zameraj hlavne na bielkoviny - strukoviny, maso, tvaroh, potom B-vitaminy (klasicky sa kedysi daval Pangamin), aj pivo je dobre (samozrejme nealko), mne celkom pomohlo. Lieky na toto v podstate ani nie su, to treba upravit zivotospravu.

deti95060810
25. jún 2022

Peritol - na predpis,
Nutridrinky
čaj z bylinky očistec - podporuje chuť do jedla

kacena4
25. jún 2022

mala som 46-49 max nepomohlo mi nic 20r. az prechod a to som jedla vsetko mozne aj lieky aj vyzivove doplnky

hama_ba
25. jún 2022

@kamca495 mne pomohla jedine kombinácia silových cvičení a proteínu

rsfredinka87
25. jún 2022

@kamca495 mne pomohol pangamin na pribratie su to pivovarnicke kvasinky dostupne v lekarnach bez predpisu

kamca495
autor
25. jún 2022

Baby ďakujem vám za odpoveď skúsim ten pangamin. A ja aj teraz som plná a nafuknuta a to som jedla pred 2 hodinami normálne nevládzem 😑 skúsim jest viac krát denné po malých porciach a aj pivo aj keď vôbec ja nepijem

petkavka
25. jún 2022

@kamca495 Ahoj - mam to velmi obdobne. Akurat som si dala hamburger s hranolkami a nugetkami. Mam nakazane jest vsetko co mi pride pod ruku 🙂... Je mi to trapne, lebo kamaratky na dietach :/. ...Kazdopadne, ze cvicit treba- ale zakazane je kardio a treba svaly a proteinove napoje pit

pupetko263
27. jún 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@rsfredinka87 ahoj ja užívam Pangamin už 3 týždne a zatiaľ nič aj keď mám 61 kg tak na druhý deň o 0,40 dkg menej a jem pravidelne jem 2 krát 4 tablety som nešťastná z toho