Ahojte veľmi by som bola vďačná ža každú skúsenosť čo vám pomohlo keď ste chceli pribrať na váhe nejaké lieky a tak dcera ma 11mes a strašne som schudla po pôrode 🤦♀️😑 nemám ani 40kg a to som dvojnásobná mamina .
Nemám žiadne problémy všetky testy sú v poriadku bola som pri obvodnej doktorke. vždy som bola tenučka aj pred tehu ale čím som staršia tak mi to už aj vadí a úprimne sa aj hanbím žiadne cici ani rici ako sa hovorí len kosť poslednom čase malo jem aj keď chcem viac papať už nedokážem do seba dat nejde to 😑 nemám problemi s jedlom že odmietam a podobne nie som anorekticka že chcem nasilu schudnúť ja chcem opak pribrať
z potravin sa zameraj hlavne na bielkoviny - strukoviny, maso, tvaroh, potom B-vitaminy (klasicky sa kedysi daval Pangamin), aj pivo je dobre (samozrejme nealko), mne celkom pomohlo. Lieky na toto v podstate ani nie su, to treba upravit zivotospravu.
Peritol - na predpis,
Nutridrinky
čaj z bylinky očistec - podporuje chuť do jedla
mala som 46-49 max nepomohlo mi nic 20r. az prechod a to som jedla vsetko mozne aj lieky aj vyzivove doplnky
@kamca495 mne pomohol pangamin na pribratie su to pivovarnicke kvasinky dostupne v lekarnach bez predpisu
Baby ďakujem vám za odpoveď skúsim ten pangamin. A ja aj teraz som plná a nafuknuta a to som jedla pred 2 hodinami normálne nevládzem 😑 skúsim jest viac krát denné po malých porciach a aj pivo aj keď vôbec ja nepijem
@kamca495 Ahoj - mam to velmi obdobne. Akurat som si dala hamburger s hranolkami a nugetkami. Mam nakazane jest vsetko co mi pride pod ruku 🙂... Je mi to trapne, lebo kamaratky na dietach :/. ...Kazdopadne, ze cvicit treba- ale zakazane je kardio a treba svaly a proteinove napoje pit
@rsfredinka87 ahoj ja užívam Pangamin už 3 týždne a zatiaľ nič aj keď mám 61 kg tak na druhý deň o 0,40 dkg menej a jem pravidelne jem 2 krát 4 tablety som nešťastná z toho
@kamca495 pribrať je naozaj ťažké keď si telo zvykne fungovať s nizsou váhou. Ak sa ti nedá naraz veľa zjesť, skus jest veľmi často, každé 2-3 h, aspoň 6x za deň ale naozaj konsekventne. Vyberaj si vysoko kalorické jedlá, tuky a proteíny. Môžeš skúsiť smoothies, to je ľahké na trávenie. Hlavne jest pravidelne, aj keď nie si hladná, ináč to nepôjde.