Co s dostupnych liekov Vam pomohlo pri korone , alebo hned pri jej zaciatkoch ? Zatial ma len skriabe v hrdle tak sa pytam vopred. Pomohlo nieco ? Dopujem sa hlavne vitaminmi
Ahoj 🙂 Len "klasika", čiže na teplotu Paralen, na hrdlo som si striekala Jox, veľa tekutín, kašeľ som mala tiež, no neviem si spomenúť, či som si naň niečo dávala 🤔 A samozrejme C, D.
Ivermectin. Vit C D, Zinok vo vyssich davkach,1 tvl anopyrinu denne
Vitamin C, D, colostrum, vela.tekutin...a pri horucke paralen
@miskamicha Ahoj a ten ivermectin ti ozaj pomohol? Dnes som pozerala správy tuším opakovane zo včera a tam boli na Covid oddeleniach a primár anestéziológie vravel že už pacientom ivermectin nepodava vraj to nemá ucinok
Ivermectin to je ten liek pre zvierata ?
@lily14 manzel mal vcera pozt.test, ja dnes doobeda negativna ale uz ma zacina dost hrdlo skrabat
Používa sa už desaťročia aj v humannej medicíne.
@jaroe ale ako antiparazitikum, nie antivirotikum.
Nie je to síce voľnopredajné, ale svokre veľmi pomohol flixotide a ventolin, mala veľmi silný kašeľ, keďže je ale aj astmaticka tak ma tieto spreje a nakoniec ju asi aj ochránili pred nemocnicou, má totiž dosť diagnóz a už sa veľmi zadusala.. netuším totiž prečo ale začala si ich dávať až keď sme jej to povedali my keď sme ju počuli cez videohovor, nech okamžite strieka..
Tak ja som aj celkom rada že ich máme doma, lebo u nás okrem mňa a dcéry sú všetci astmatici a tak sme vybavení..
Zinok + C-cko (mali sme Zinavit), D-cko na posilnenie obranyschopnosti. Na silne bolesti hlavy nam paralen nepomohol, ibuprofen ano. Na hrdlo cmulacie tablety (septolete forte napr.) + Spray florsalmin.
C,D,B,Zn, Se, probiotiká, isoprinosine a dr kázala aj chlorella + spirulina + na kašeľ solmucol a dr predpísala Pamycon
skús aj ACC long
@vanda323 mne nie pretoze som ho nemala. Popocuvaj firmenta z ke. Vies.moze pomoct a nemusi....je to neškodny liek
Nemala som sice ja... Ale na kasel vraj veľmi dobrá je kaloba.a ivermektin velmi odporúča okolie, vsetci brali od veterinara, ale teda neviem ci by som mala. Odvahu. Na infekcnom mi chcel. Lekár dat isoprinosine uz preventivne.
Inak liecit podla priznakov, ak skrabe hrdlo tak cmulacky, spreje... A tak 😊
Skore uzdravenie prajem
Absolútne nič. Mojim najväčším problémom bola príšerná bolesť hlavy a na tú nepomáhali žiadne lieky od bolesti. Jediné čo mietne zabralo boli obklady. Záleží na tom aké sú príznaky ale štandardne bežné lieky čo pri chrípke. Treba to pretrpieť
@simsalabim ja viem, ze to nie je antivirotikum, ale dvíha ma zo stoličky, keď ho degradujú na "zvierací liek". Prečo to niekto robí? Tým teda nemyslím samozrejme autorku príspevku, ona len opakuje, čo počula.
Okrem uvedených aminokyselina lyzin
S muzom sme uzivali Aspirin-C ten nam zaberal na teplotu lepsie ako Paralen, Isoprinosine (ten je iba na predpis) ale je na nastartovanie imunity pri tychto typoch infekcie a konske davky vitaminov C, D a tiez zinok a selen. Kasel sme sice nemali ale ja som mavala v minulosti strasne kasle aj mesiac trvajuce a zaberal mi Sinupret
@jaroe pretože niektorí ľudia si naozaj zohnali Ivermectin pre zvieratá a ten si sami dávali ako uznali za vhodné. Zopár z nich skončilo v nemocnici s poškodenou pečeňou. Okrem toho, vôbec sa nepotvrdil jeho účinok proti covidu, dokonca aj výrobca to uvádza. Mal skôr placebo efekt. Ľudia verili, že im pomáha a tak mali pocit, že sa im polepšilo. Jeden lekár priznal, že ho dávali pacientom len kvôli tomu a preto, že to žiadali príbuzní.
Isoprinosine... Sumamed...
Už máš potvrdenú?