Prosim vas, ake lieky vam zaberaju od bolesti?? Ja sa uz citim ako divny narkoman, ktoremu zabera iba Aulin. Uz sa hanbim ist k lekarke. Je nieco podobne? Novalgin alebo nieco take... Tu ruzovu uz nechcem ani vidiet. Viac skodi, ako pomoze, neskutocne skodi tiez na pecen a riedne z neho krv. Dakujem za kazdy tip 👍
termofor s horucou vodou
Dám si vždy deci becherovky
presne tak @janinah 😂 stamprlik dobrej domacej zaberie vzdy
Nalgesin
Valetol
Prechadzka, lahka fyzicka aktivita na vzduchu
Jedine algifenove kvapky tak 3x denne 🙂
Mne.stačí len Paralen
Panadol ultra rapide, rozpúšťa sa vo vode. Chuti to hnusne, ale mne takmer vždy zabral. Predtým som brala algifen, už nezaberal.
Z volnopredajnych iba Nalgesin S.
Termofor,nospa a valetol
Nalgesin, dve naraz, akebo jeden a pol, jedna mi nezabera. Existuje aj forte, tam mi staci jedna, len sa mi zda, ze to uz je iba na predpis, nie volnopredajne. Ine mi uz na bolest pri menzese nezaberie. Frtan, teplo, aktivita, vychadzka absolutne, ja ani stat nemozem, paracetamol, ibuprofein uplne bez efektu. Poskusala som uz snad vsetko. Je to podla mna vysoko individualne , zalezi od intenzity bolesti, krvacania, krcov. Mne proste nezabera nic, iba spominany Nalgesin to zmierni tak, ze dokazem fungovat.
Este ma napadlo, sice Ibalgin nechces, ale minule som uz nemala k dispozicii Nalgesin, ale mali sme doma Ibalgin gelove kapsule a napodiv mi krasne zabral. Dcere zabera zrovna ten vyborne, bolesti ma chudera riadne, po mne... Tak mozno by si aj to mohla skusit.
Valetol
Kvapky Algifen Neo alebo ak nie su po ruke, tak aj moj "penazenkovy" (must have artikel) tabletkovy Panadol Extra Novum
U mňa termofor, ale postrehla som, že keď som obmedzila príjem sacharidov tak ma brucho skoro vôbec nebolelo
Flector v prášku, do 5. min zaberá.
Pocas menzesu kalisok, viac sexu. Celkovo zdravo upravit zivotny štyl. Vela cvičit (akoze fakt zacat cvicit naplno a zodpovedne) a jest zdravo, to upravi cely hormonalny system.
@lucimax fuuuu Flektor je silny, to niči žaludok. Ved to tak davaju proti bolesti po tažkych operaciach.
Jejda..ja som mávala také bolesti ,že som prvý deň celý strávila s hlavou v záchodovej mise.. Jediné čo mi zabralo bol Algifen 60 kvapiek.. Dať si alebo len cuchnut k domácej palenke,tak nedobehnem na wc😀.. no potom prišla doba kedy ani Algifen nezaberal.. Z tohoto pekla má vykupilo tehotenstvo a pôrod..
vyskušajte čaje stavikrv, alchemilka, rebríček aj pár dni pred menzesom popíjať aj v čase menzesu.......
A netrpis nedostatkom železa? Ja odkedy dopĺňam železo, prešli tie hrozne stavy pred aj po menzese, vyskúšaj, sezam obsahuje veľa železa..ja som užívala tiež flector, ale často som si ho musela dať hneď ráno a to potom som mala neskutočne bolesti žalúdka zase..takže kolotoč. Železo mi pomohlo..
Lieky su len dočasna pomoc, pamätaj 🙂 Ak zaživaš vo svojom živote stres,veľa emocii, zla strava..atď..všetko sa to v tebe nahromadí a keď menštruuješ všetko to čo si v sebe držala, dusila za ten čas..sa zrazu vypustí v nepekných bolestiach z teba von (telo sa tak brani). Mavala som tiez bolestivy menzes 5 rokov vkuse ,nebola som schopna sa ani pohnuť,zakazdym som brala lieky a stale sa to len opakovalo dookola..tolko vyhodenych penazi ze amen...pomohli mi cviky na panvove dno,bylinkove čaje,oddyych,uprava stravy,meditacia.. a uz to je v poriadku 🙂. Nechapem prečo ľudia stale siahajú po liekoch (viem že je to najľahši možny sposob ako zastaviť bolesť..ale načo keď budeš mať trošku trpezlivosti s vecami čo som napisala vyššie a maš svaty pokoj?🙂). Okrem toho ta chemia ti len škodí. Niečo tak prirodzene a krasne ako je menštruacia zajedať liekmi od bolesti 🙂
Aulin mi vyslovene pomáha najlepšie čo som doteraz mala.Predpísal mi ho Gyn. možno je aj bez predpisu.
slivovica...vraj...ale nie spolu s tbl!