Aké lieky ste užívali počas Covidu-19?

aadaa66
11. feb 2022

Ahojte aké lieky ste užívali pri ochorení napríklad na teplotu, bolesť hlavy alebo pri kašli. Pripadne nejaké vitamíny. Ďakujem

marlent
11. feb 2022

@aadaa66 vitamin C,D, zinok vyssie davky,
Na teplotu paralen/ibalgin.
Na vlhky kasel erdomed a cibulovy sirup a na noc na utlmenie kasla kodein.
Velmi nam pomahal aj megasilny zazvorovy caj z cerstveho zazvoru a cesnak.
Rozne bylinkove caje (na dychacie cesty).
Na bolest celeho tepla mi velmi pomahala horuca vana..
Inhalovali a pili sme vincentku 🙂

akinom0077
11. feb 2022

@aadaa66 Azitromicin antibiotika+ Isoprinosine antivorotika, paralen, C, D, Zinkosel, Probiotika, a od kasla sirup + morska sol do nosa a strepsil - to uzivali rodinny prislusnici ked mali covid + acylpyrin ked odporucila lekarka niektorym starsim

aadaa66
autor
11. feb 2022

@marlent ďakujem pekne 🙂

zuzizu2
11. feb 2022

Od teploty a od bolesti toto, posielam ti fotku 🙂 A vitaminy klasika, cecko, decko, zinok a potom zalezi ake su prejavy. Ci aj nieco na kasel alebo tak. Plus vela caju pit je dobre 🙂

kris_tin257
11. feb 2022

Dala som si modafen keď som myslela že som len nachladnuta keď som zistila na druhý deň že mám vlastne covid tak som už nemusela žiadne lieky dávať už mi to samé ustúpilo. Ak tak som rozmýšľala len nad paralenom

ladybug138
11. feb 2022

@kris_tin257 aj ja len obyc nachladnutie 🤔 keby som neurobila zo zvedavosti test, tak si myslim, ze som iba prechladla

kris_tin257
11. feb 2022

@ladybug138 u mňa tak isto, akurát že muž mal to isté a nešlo mi do hlavy aby som prechladnutie od neho chytila preto som ten test robila 😊

milivanilka
12. feb 2022

@aadaa66 CBD olej ma dal do poriadku za 4 dni.

zuzizu2
16. feb 2022

@ladybug138 @kris_tin257 baby toto je ten lepsi pripad, ze len takto vam to preslo, toto myslim, ze by sme si mnohi priali aby to len tak prehrmelo. Len u kazdeho cloveka to moze inak vypalit. Ale kamoska s dcerou mali podobnu skusenost ako vy. Tiez mala ze len soplik inak nejako nic a ze pre istotu jej urobi a pozitivna.