Aké lieky odporúčate na menopauzu?
Na internete je toho veľa.
A chcem niečo prírodné.
gynex - ja ešte nemusím , ale moja kamarátka si ho nevie vynachváliť.
@janka2732 ahoj, ja stu už písala viac krát napr. v sekcii hysterektómia. Brala som po operácii všeličo, vždy sa však snažím aby to obsahovala aj izoflavóny, lignány aj kumestany. Čiže aj sóju, aj ďatelinu a pod. vždy si čítam zloženie a koľko mg čoho obdahuje. Najprv som mala Menagold ale ten som už na SR nezohnala, teraz mám Menoxin, zatiaľ jediný čo obsahuje všetko naraz. Ostatné prípravky by si si musela kupovať vždy z každého druhu niečo, je to finančne náročné 2-3- druhy každý mesiac. Menoxin obsahuje aj ploštivník. ten je fajn ale musíš mať v poriadku pečeňové testy. Fytoestrogény začínajú zaberať tak po 2-3 meisacoch užívania, mne tak na cca 75%.+beriem na osteoporózu pro osteo, magneb6, omega kyseliny na srdce. V menopauze som predčasne 6 rokov po operácii.
ahoj mojej mame velmi pomohol celym prechodom prirodny liek na menopauzu Period Balance https://damper.sk/produkt/period-balance/ . Ked to som jej to kupovala dalo sa to len cez stranku mozno to uz najdes aj v lekarni. Vyskusali to aj jej dve kolegyne a pochvalovali si hlavne na navaly a nalady. Je to fajn produkt lebo mne to pomohlo aj s pravidelnostou. Hlavne je to prirodne
@janka2732 a Mas nejake problemy?