Aké lieky na imunitu?

orion20
25. mar 2016

Ahojte, pri sporte som sa zranil a momentalne mi to nedovoli sportovat, skoro vobec... a tym sa mi oslabila imunita :( byvam casto chory, ovocicko aj zeleninku papam, ale je toho asi malo na mna. Chcem sa spytat, kedze v tom nemam znalost, ake su najlepsie lieky na imunitu? Dakujem.

stepanka274
25. mar 2016

Echynacea je vyborny liek na imunitu, je k dispozicii vo forme kvapiek ale aj tablety

aduskatt
25. mar 2016

Napríklad Colostrum je fajn

janka54321
25. mar 2016

Skus probiotika

misel0806
25. mar 2016

Imunoglukann je prirodny vyzivovy doplnok s vitaminom c na posilnenie iminity. Alebo hliva ustricova,imunaktiv,wobenzyn. V lekarnach je urcite siroka ponuka liekov na imunitu staci tam len skocit😜

gabyvt
26. mar 2016

Keď chceš niečo prírodné, skús chlorelu. Tá je výborná.

mimi13364
26. mar 2016

wobenzym, mám ho overený a zabral mi

alenky
26. mar 2016

Odporucam Colostrum. Mam odskusany dlhodobo aj wobenzym, ale je prilis drahy a u mna s nulovym vysledkom. Taktiez mi dopomohla radikalna zmena jedalnicka.

bibistec
26. mar 2016

urcite chodte predtym nez si cokolvek vezmete na imunologiu, ak uz potrebujete lieky nech poradi imunolog podla toho co zisti ( z krvi) ale je mozne ze vam poradi probiotika to nie je zla volba alebo nieco ine. mne presne dala mineraly a vitaminy a kedy ich mam jest a tak ale podla krvneho obrazu nie len tak

ena70
26. mar 2016

Na imunitu najlepší Kolostrum alebo Imunoglukán. Po zraneniach na doliečenie je dobrý Wobenzym.

alfredsilny
30. mar 2016
Používateľ alfredsilny je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od alfredsilny.

Tiez som uzival Kolostrum... ale pripadne pozri tuto stranku, tu je toho viac 🙂 http://www.monsea.sk/k/imunita/

papricka33
30. mar 2016

No, skor sa oslabila tvojim postojom. Fakt. Psychika urobi dost. Ak jes ovocie, zeleninu, bielkoviny, uz chyba len cerstvy vzduch a slnko. Na ostatne sa vykasli. Je to len minanie penazi. Prijmi svoje zranenie ako priestor na premyslanie, nie ako "prekazka v sporte". Zmen optiku. Neviem, aky mas uraz, ale ak ide o pohybove ustrojenstvo, nejake to cvicenie a rehabilitacia by tam mala byt, aj ked lezis (kvoli krvnemu obehu, cievam...)

modrofuzik11
30. mar 2016

zeleny cinsky caj cisarov

zlatka79
4. feb 2019

@orion20 ak môžem sa podeliť s radou. my máme odskúšané veľmi dobre a overené je colostrum od spoločnosti LR. Vsadila som na nich lebo je to spoľahlivá spoločnosť. Berieme to celá rodinka na imunitu a pomáha nám.

nikol955
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bibistec
13. máj 2020

@ena70 wobenzym je strašné slabý. A treba ho zobat často. Su oveľa kvalitnejšie enzýmy napr seraeptaza ale tých je tiež viac druhov .

danielita55
13. máj 2020

Na imunitu berieme betaglukan500od firmy natures, my sme velmi spokojný ☺

sunset65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
julinka29
27. mar 2021
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Čo by ste teraz behom pandémie covid poradili na podporu imunity?

anulienkalenka
28. mar 2021
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Dobrý je vitamín D a tiež omega-3 mastné kyseliny.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonka1981
28. mar 2021
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

Ja beriem oboje od Naturevia, poradila mi to predavačka v lekárni, že si to teraz dosť ľudí kupuje a že je to kvalitné

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz