Ahojte, pri sporte som sa zranil a momentalne mi to nedovoli sportovat, skoro vobec... a tym sa mi oslabila imunita :( byvam casto chory, ovocicko aj zeleninku papam, ale je toho asi malo na mna. Chcem sa spytat, kedze v tom nemam znalost, ake su najlepsie lieky na imunitu? Dakujem.
Napríklad Colostrum je fajn
Skus probiotika
Imunoglukann je prirodny vyzivovy doplnok s vitaminom c na posilnenie iminity. Alebo hliva ustricova,imunaktiv,wobenzyn. V lekarnach je urcite siroka ponuka liekov na imunitu staci tam len skocit😜
Keď chceš niečo prírodné, skús chlorelu. Tá je výborná.
wobenzym, mám ho overený a zabral mi
Odporucam Colostrum. Mam odskusany dlhodobo aj wobenzym, ale je prilis drahy a u mna s nulovym vysledkom. Taktiez mi dopomohla radikalna zmena jedalnicka.
urcite chodte predtym nez si cokolvek vezmete na imunologiu, ak uz potrebujete lieky nech poradi imunolog podla toho co zisti ( z krvi) ale je mozne ze vam poradi probiotika to nie je zla volba alebo nieco ine. mne presne dala mineraly a vitaminy a kedy ich mam jest a tak ale podla krvneho obrazu nie len tak
Na imunitu najlepší Kolostrum alebo Imunoglukán. Po zraneniach na doliečenie je dobrý Wobenzym.
Tiez som uzival Kolostrum... ale pripadne pozri tuto stranku, tu je toho viac 🙂 http://www.monsea.sk/k/imunita/
No, skor sa oslabila tvojim postojom. Fakt. Psychika urobi dost. Ak jes ovocie, zeleninu, bielkoviny, uz chyba len cerstvy vzduch a slnko. Na ostatne sa vykasli. Je to len minanie penazi. Prijmi svoje zranenie ako priestor na premyslanie, nie ako "prekazka v sporte". Zmen optiku. Neviem, aky mas uraz, ale ak ide o pohybove ustrojenstvo, nejake to cvicenie a rehabilitacia by tam mala byt, aj ked lezis (kvoli krvnemu obehu, cievam...)
zeleny cinsky caj cisarov
Na imunitu berieme betaglukan500od firmy natures, my sme velmi spokojný ☺
Čo by ste teraz behom pandémie covid poradili na podporu imunity?
Dobrý je vitamín D a tiež omega-3 mastné kyseliny.
Ja beriem oboje od Naturevia, poradila mi to predavačka v lekárni, že si to teraz dosť ľudí kupuje a že je to kvalitné
Echynacea je vyborny liek na imunitu, je k dispozicii vo forme kvapiek ale aj tablety