Aké lieky na Covid-19?

27. aug 2022

Prosím Vás, čo beriete na covid. Mám len teplotu 37,2-37,8 a troška pocit plnosti nosa ale hlavne ma bolí hrdlo, hlavne v noci a ráno, ako keby som tam mala žiletku. Nedávam si nič, vraj teplotu do 38,5 netreba zrážať. Dala som si JOX ale asi len horšie mi to urobilo. Raz som kloktala soľou. Dávam si Cčko a urobila som si olejovo-alpový zábal krku. Myslíte, že stačí, či sa radšej nadopovať paralenom. Nemám iné doma a lekár len v utorok bude robiť a to už bude 5 deň po teste. Ďakujem.

monicka987
27. aug 2022

Ja som ficala na coldrexe, silne vitamíny hlavne C a D, vyplachovala dutiny vincentkou kanvičkou

romanapb
27. aug 2022

Na hrdlo klasické pastilky strepfen sme užívali, keď mi bolo už veľmi zle tak paralen od teploty a bolesti hlavy, do nosa morsku vodu,vitamíny, litre čaju

babatkoo
27. aug 2022

ISOPRINOSIN na recept treba vypytat od lekarky. Je to liek pri virusovych infekciach. Podporuje imunitu. Moj syn ho berie bezne pocas roka ak je obdobie zvysenych chorob, ja som ho brala pri oboch covidoch

autor
27. aug 2022

@monicka987
@romanapb
@babatkoo
ďakujem, no snažím sa piť veľa čaju, len doma fakt nič nemám, nejaké C a multivitamín, tak či sa dá aj bez liekov. Dúfam, že v utorok už budem OK Budem, teda vyplachovať a dopovať sa vitamínmi a čajom.

alenamihal
27. aug 2022

JOx je super...mne zabral az na 3-4 den...nasad si aj zinok 70mg na den na 5 dni,,,C & D VIT uz beries,tak super...daj si este strepsil med & citron...kloktaj vodou aj 3x denne...ak mas cervene svetlo[lampu,tak sa nahrievaj....mas ocividne slabsi priebeh...ja som mala 2tyzdne zapchate nosne dutiny ,tak som musela ist na ANTB...ak mas rada cesnak ,tak cmulaj aj 3hod..a taktiez na ranajky,to je top ,zabije ti aj to co nemas 🙂 prvych 5 dni je asi najhorsich....

moze
27. aug 2022

My sme boli bez liekov. 4000 jednotiek D, tusim 1000 C, zinok, cierna rasca, jox je vyborny na kloktanie a vela pit. Proti teplote Acylpyrin (ak nemas kontraindikacie - je ich dost), ja som si davala Paralen. Mala som len bolesti tela a taku vnutornu horucku, na to mi Paralen pomaha.

autor
27. aug 2022

@alenamihal
@moze
vďaka, budem kloktať + kód, cesnak môžem tak skúsim, tiež to chcem bez zbytočných liekov, tak snáď nebudem atb potrebovať + dáke domáce byliny poskúšam.

autor
27. aug 2022

Jox nie kód