Ahojte comi moze sposobit celkova narkoza a ake komplikacie pocas operacii zuboch mudrosti. Mna museli zaspat ked som bola po porode a ma museli zasivat lebo som nemohla vydrzat tie vpichy a mi dali taku masku nadychala som sa toho plynu a hned som zaspala a ako keby to bola len sekunda a znova som bola hore ale nic ma potom nebolelo a bolo vsetko ok. Bude to aj pro tych zuboch nemusim sa bat ze sa uz viac neprebudeim a mne ani nerobili tie predoperacne testy, Ved oni to isto vedia ako maju to robit vsak boze ja sa tak bojim ze ma asi do toho terminu slak trafi a tom mam este 15 dni ved ja sa do vtedy ani nevyspim boze 😢 Skusenosti ake mate vy dakujem
@nadaa1 toto by mal s tebou prebrat anesteziolog pri predoperacnych vysetreniach, oboznamit ta so sposobom anestezy, moznymi komplikaciami a podpises informovany suhlas, ze ti bolo toto vsetko vysvetlene a suhlasis /pripadne nesuhlasis/...teraz bude narkoza dlhsia ako pri siti po porode...
mne tahali 2 zuby mudrosti-jeden teda tahali,druhy aj vysekavali....ale iba s injekciou...a dalo sa to,co ja som tedana zuby az precitlivela....a netahali mi ich naraz
neskusi bez?ak to nemas nejao speci zle....vyskusaj,da sa to zvladnut
mne betahali zuby ale mandle v lokalke ...mozno este horsie ako zub :D ta bolest po odzneni liekov bude ta ista ...
@sykorkauhliarka určite horšie, potvrdzujem. absolvovala som jedno i druhé.
Ahoj, mne ťahali zuby múdrosti bez narkózy. Dali mi iba tri injekcie na umrtvenie ďasna. Komplikácie som nemala, len sa to dlhšie hojilo - asi tak cca 3 týždne.