Ake je najlepsie magnezium vo volnom predaji? Dakujem
Magnerot
Pozor pri magnerote na to, že na krabičke je písané magnerot 500, ale jedna tableta obsahuje len 50mg, takže na dennú dávku ich treba dať viac. Napríklad Magnézium premium od Dr. Max obsahuje 1 tableta 100 mg.
Jamieson má 250 g magnesium.
@ivkazba áno veď je tam príbalovy leták
Magnerot je strašný nepomer cena vs. kvalita. Dobré a lacné magnezium sa dá kúpiť v obchodoch so športovou výživou, ak nechceš hltať kopu tabletiek dostať ho aj vo forme vo vode rozpustného prášku. Porovnateľnú vstrebateľnosť ako orotát má gylcinát, malát, laktát, asparát, glukonát, citrát. Niektoré formy majú mierne laxatívne účinky, treba si odskúšať na sebe, najlepšie z toho vychádza asi glycinát.
Veľmi nízku vstrebateľnosť má sulfát, oxid, chlorid - to sú formy najčastejšie v doplnkoch, ktoré dostať v lekárni.
@bublanina1 písala som to preto, že často som tu videla odporúčanie na magnerot, lebo že má 500mg, že to tak ľudia aj od lekárov majú poradené.
@alfged presne, magnerot za mňa cena versus kvalita úplne zle.
@ivkazba no mne najviac magnerot pomáha..mám to odskúšané...a odporučil mi ho známy chirurg...netreba čakať za týždeň zázraky...
My doma užívame si Magnex a sme spokojní.
Magnezia mineralka.
@miriam2908 presne toto mi odporučila lekárka
@petka1982 asi najlacnejsie, ziadny speci obal co na teba krici z vykladu, ale ucinnost je vyborna
tiež kupujem Galvex... Na značke či obale nezáleží. Stále je to to isté magnézium.
ja horcikovy komplex od sunday natural, bez laktozy a lepku, magnosolv mi robil hnacky napr
Magnerot