Dobrý deň,
lekár mi predpísal milgamma N, injekcny roztok.
Myslela som si, že je to ako fraxiparin, a bude to rovno z injekciou, ale nie je.
Aké injekcie dokúpiť? Ďakujem
@nafka0483 otec mi hovoril, keď som s nim volala, a tiež povedal, ze by toto mali u lekára pichať, som mu povedala, že čo mi povedali, tak to zobral v pohode. Ze aj jemu mama moja pichala do svalu doma. Ale ze by to mali lekári. Ale asi už na to tak nedbaju v nemocnici. A mam 2 malé deti, mam si to pichať 3x do týždňa a dnes co som tam stretla ľudí , tak na obstrek čakali aj 2-3 hodiny. A to vzhľadom na to ako muž robí, sa mi tam nedá tak dlho vysedávat 3x do týždňa, čiže mňa to potešilo, že mi to môžu doma. Nevedela som, ze to majú výlučne zdravotníci
Najlepšie urobíš ak túto otázku nasmeruješ na personál v lekárni. Oni ti s týmto na 100% pomôžu. Tiež som raz dostala injekčný roztok bez striekačky a v lekárni mi k tomu dali čo bolo potrebné.
Kúpiš si dvojmililitrové striekačky a čierne ihly, vatu doma máš určite a aj dezinfekčný roztok, viac ti netreba.
@qwer2019 nie je to na domace pichanie,musi to lekar alebo zdrav.sestra a ti vedia