Dobrý deň vyhodili sa mi takéto červene fľaky ..občas to aj Páli a je to horúce ..a niekedy to dosť svrbi ..nevedel by mi prosím vás niekto poradiť čo by to mohlo byť? Mam to po celých rukách aj po nohách ...
Nasad antihistaminika a ak mas nejaku kortikoidnu masticku. Ja som bola takto vyhadzana, isla som na pohotovost a pichli mi injekciu a aj kozna mi dala injekciu. Potom som si to doma potierala kortikoidnou mastou a uzivala dva krat denne antihistaminika. A je dobre zistit, z coho to mas.
Lupus 🙈 Mojej kamoške to teraz diagnostikovali.
@bambulienka25 asi pôjdem na pohotovost pretože som volala môjmu imunológovi alergologovi a sestricka že mám ísť ku koznej volala som ku koznej že mám ísť najprv k mojej po lístok..lenže polial ma objednajú to bude strašne dlho trvať..a už som z toho strašne nervózna nieje to vôbec prijemne ...pohotovost vidím aj ja ako rýchlejšiu možnosť ..
@mendellia Výmenný lístok teraz nieke potrebný. Kvôli Covid ho zrušili aby sa obmedzili zbytočne návštevy lekára. Plus k dermatológovi netreba výmenný lístok ani za bežného stavu
@tulipanicek
Volala som a povedala mi dermatologička že potrebujem výmenný tak už neviem ...
@tulipanicek beham teraz so synom po lekaroch a vsade si pytaju vymenne listocky ako aj predtym 🤷🏻♀️
kožnej vymenny netreba, ale nasad si zodac, ten je volnopredajny, ale toto porieši aj obvodak
@baloo Ale pýtať si nemajú. Je to vo vyhláške že výmenné nie sú potrebné 🤦♀️ Hrozne
@tulipanicek No podľa zákona ku kožnej výmenný lístok netreba. Asi si len chce ušetriť prácu 🤦♀️
@mendellia to co uz su ti dr? na kozne, ani mimo pandemie netreba VL. https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/542322...
Fuuu, niečo tá veľmi podrazdilo